AriZona Iced tea presenteert nieuwe Low Cal varianten

Nieuwe smaken voor wie zoveel mogelijk smaak wil en zo min mogelijk calorieën. Amerika’s meest populaire ijsthee merk AriZona Iced Tea, bekend van hun uitgebreide assortiment én hun unieke design, presenteert drie bewustere varianten. Alle drie met een fantastische smaak, laag in suikers en slechts 20 kcal per fles. Daar worden we blij van. Naast de populaire smaken Green Tea Honey en Half & Half Low Cal, introduceert AriZona ook een geheel nieuwe smaak: de Green Tea Citrus. Een heerlijke verfrissende ijsthee te herkennen aan de mintgroen-gele verpakking met roze Japanse bloesem. De Green Tea Citrus is daarnaast in een 1,5 literpak verkrijgbaar. Daar fleurt je koelkast helemaal van op!

Half & Half

Bij limonade denk je al snel aan veel toegevoegde suikers om een goede smaak te krijgen. AriZona Half Iced Tea & Half Lemonade bewijst het tegendeel met de nieuwe Low Cal variant die én goed smaakt én slechts 20 kcal per flesje bevat. Voorheen was dit 100 kcal. Half & Half is een combinatie van frisse citroenlimonade met een vleugje zwarte thee, zodat je het hele jaar lang van de zomer kunt proeven. De nieuwe Low Cal fles heeft een vrolijk geel-wit geblokt design. Zo vind je je favoriete frisdrank, die nu nog verantwoorder is, makkelijk terug in het schap.

Green Tea Honey

Ook introduceert Arizona een Low cal variant van de #1 smaak binnen het assortiment: Green Tea Honey Low Cal. De meest bekende en populairste ijsthee van AriZona, maar dan met minder calorieën. Het flesje is te herkennen aan een nieuw, fris design met roze Japanse bloesem en een vleugje zee zodat je niet alleen door de smaak, maar ook door de fles zelf nog even in de vakantiestemming blijft.

Green Tea Citrus

AriZona vervangt niet alleen twee van haar smaken voor een bewustere variant, maar komt ook nog eens met een geheel nieuwe smaak op de markt: de Green Tea Citrus. Een heerlijk verfrissende dorstlesser met groene thee, citroen en limoen. Deze nieuwe smaaksensatie herken je aan het mintgroen-gele flesje met roze Japanse bloesem. AriZona brengt van de Green Tea Citrus ook meteen een 1,5 literpak op de markt. Ideaal om samen met je vrienden of het hele te genieten van deze heerlijke nieuwe ijsthee met slechts 4 kcal per 100 ml.

Achtergrond

Het begon in 1971 met de verkoop vanuit de kofferbak van een oud Volkswagenbusje. Inmiddels is AriZona de meest gedronken ijsthee in de Verenigde Staten. IJsthee in duidelijk herkenbare en unieke flessen. Het design van de flessen is zelfs zo populair dat het een bron van inspiratie is voor onder andere kleding, telefoonhoesjes en DIY projecten. Zo worden de flesjes verwerkt als sieraden, huisdecoraties en voor functionele doeleinden. AriZona is verkrijgbaar in de smaken Original Green Tea Honey, Blueberry White Tea, Pomegranate Green Tea, Lemon, Peach, AriZona Cowboy Cocktails en de nieuwe Low Cal varianten.

Verkoopadviesprijs : 500 ml € 0,99 – 1,5 liter € 1,79 – Verkooppunten :      o.a. Albert Heijn & Jumbo – www.drinkarizona.com

Reacties zijn gesloten