Homewood suites by Hilton Sarasota Lakewood ranch

De nieuwste aanwinst van Homewood Suites by Hilton is een complex van 133 suites op de Golfkust van Florida. Het Homewood Suites by Hilton Sarasota Lakewood Ranch complex is volledig uitgerust om de gasten een perfect thuisgevoel te bezorgen ongeacht of het gaat om leisure-gasten dan wel om zakenlui. Het ligt in de nabijheid van het University Town Center waardoor gasten makkelijk toegang krijgen tot shopping area’s en ontspanningsmogelijkheden..

Het complex bestaat deels uit studio’s, deels uit one-bedroom accommodaties met ingerichte keuken en gescheiden leef- en slaapruimte. Ze kunnen eveneens een beroep doen op de centrale ontbijtservice of hun producten aankopen in de geïntegreerde winkelunit.

Homewood Suites by Hilton Sarasota Lakewood Ranch beschikt  tevens over een buitenzwembad en whirlpool spa. Meer dan 1000 sq fr flexibele meetingruimte, tot 80 personen, staan ter beschiking voor de organisatie van meetings en diverse events voor corporate of sociale netwerken.

Homewood Suites by Hilton Sarasota Lakewood Ranch ligt nabij The Mall at University Town Center, met wereldmerken inzake fashion en dining faciliteiten. Ook het Nathan Benderson Park en The Premier Sports Campus at Lakewood Ranch, liggen in de buurt. Op korte afstand vinden ze Siesta Key Beach met de fijnste en witste stranden ter wereld. Sarasota-Bradenton International Airport ligt op zowat 15 minuten van het nieuwe complex.

 

Reacties zijn gesloten