Red Delicious in een cocktail, een hoogvlieger van formaat !

Een  zomerse  cocktail  met  appel  en  rum,  klinkt  lekker  toch?  Zo  maak  je  deze  topper  helemaal  zelf!

Schuim: 1l  water, 300 g suiker, 100  ml limoensap, 1bl  gelatine

Warm  het  geheel  zachtjes  op,  verwerk  in  een  spuitfles  met  2  patronen  en  bewaar  in  de  koelkast.

Cocktail: 5cl  bruine  rum, 10cl  zelfgemaakt  appelsap  Red  Delicious, 3cl  limoensap, 1cl  suikersiroop, 5cl  tonic  water

Meng  alles  samen  met  veel  ijsblokjes.

Helemaal  verzot  op  de  appelchips?  Lekker  en  gezond,  en  zo  maak  je  ze:  snij  de  appel  in  sneetjes  van  2mm,  paneer  ze  in  een  mengeling  van  eiwit,  bloemsuiker  en  limoensap,  laat  drogen  op  80/90  graden  gedurende  5  uur.  En  smullen  maar!

Tip  van  de  chef:   Eet  eerst  de  chip  op,  en  geniet  daarna  van  je  cocktail!

Reacties zijn gesloten