1 Million parfum, de nieuwe geur van Paco Rabane

Er zijn twee soorten mannen. Degenen die risico’s durven te nemen. En toeschouwers.

1 MILLION Parfum. Zelfde charisma. Zelfde allure. Zelfde stijl. Nieuwe geuridentiteit.

De geur: leer en bloemen met de kracht van de zon

1 MILLION Parfum schittert nog meer. Gecreëerd door Christophe Raynaud en Quentin Bisch. Ze hebben een missie: De volgende generatie Million bedenken.

Het resultaat: Een zee van licht. Een golf van warmte. Een overdosis sensualiteit. Een ontmoeting van leer met een bloem, in hartje zomer. Het gevoel van een zonovergoten, zoute huid. Een contrast tussen twee onverwachte extremen.

Een zoutstorm: van zilte tuberoos en amberhout. Warm decadent leder: van zonovergoten leder met labdanum hars.

GIVE ME MORE

De flacon

Hoe ben je UNIEK, tussen 1 MILLION flacons? Ga voor gedurfd en opvallend. De originele 1 MILLION flacon in een nieuw jasje. Met een nieuw symbool: stralend, koninklijk, zonnig.

Er zijn twee soorten flacons. Flacons die we vergeten. Flacons die we verzamelen. Too much is never enough.

Joey Bada$$, het gezicht van 1 MILLION: 25 jaar, sprankelend van energie en een enorm charisma. Zijn naam is Joey Bada$$ en hij is een superster binnen de internationale hiphopscene. Deze jonge Amerikaanse rapper en wonderkind komt uit Brooklyn en is ook acteur (Mr. Robot met o.a. Rami Malek) en ondernemer. Als betrokken en gerespecteerd artiest leent hij zijn stem aan hen die niet gehoord worden. Zijn credo: vrij en trots zijn, en vooral met opgeheven hoofd door het leven gaan. Na een twee maanden durende tournee in 2019 met zijn groep Beast Coast om een veelgeprezen album te promoten, is het de bedoeling dat hij in 2020 een nieuw soloalbum uitbrengt.

1 Million Parfum – Pré launch at ICI Paris XL 01/04 – OCD rest of distribution 14/04:

1 Million Parfum 100ML     103,20€ – 1 Million Parfum 50ML         77,65€

Lady Million Empire Collector : the queen to her king

En om hand in hand te gaan met 1 MILLION Parfum Lady Million Empire in een speciale COLLECTOR-editie. Een UNIEK alter ego. Even roze als schitterend. Een roze glitter diamant als flacon met hetzelfde geursignatuur als het origineel.

SHINE BRIGHT LIKE A (PINK GLITTER) DIAMOND! het eerste chypre-parfum van Paco. In samenwerking met Anne Flipo – geurontwerpster van Lady Million – heeft Jean-Christophe Hérault (IFF) een moderne chypre-versie gecreëerd. Een krachtig en decadent chypre-architectuur met patchoeli als basis. Het akkoord: een magnoliabloem ondergedompeld in de geuren van een bijzonder verslavende cognac. Uitgesproken vrouwelijk. Sexy. Heerlijk ondeugend.

Twee tegenstrijdige geurakkoorden in harmonie:

een sprankelend bloemenakkoord: De pure frisheid van magnolia. Het warme, sensuele effect van oranjebloesem en osmanthus-absolue met een leder-abrikoos compositie. Een rijk boeket met talloze facetten.

een verslavend cognac-akkoord : Krachtige patchoeli met accenten van witte musk en likeur. Rijke cognac-noot met een fluweelzachte touch zoete mirabel. Een bedwelmende sensatie.

Lady Million Empire Collector – OCD 08/04/2020 – Exclusively available at ICI PARIS XL – Lady Million Empire Eau De Parfum 80ML – 108,20€