31e reishappening Congrescentrum ZOO Antwerpen

Informatie uit de eerste hand van tientallen ervaringsdeskundigen ! Reserveer alvast het weekend van zaterdag 11 & zondag 12 januari in je agenda voor de 31e Reishappening in het Congrescentrum ZOO Antwerpen. Voor de reiziger die écht wil ontdekken is deze jaarlijkse reisbeurs telkens weer een aangenaam treffen. Talrijke reisleiders geven er informatie en insidertips uit de eerste hand.

Op de Reishappening vind je ze allemaal onder één dak: de gespecialiseerde groepsreizen van VTB Reizen. Onze reizigers bereiden zich graag grondig voor en zijn elk jaar weer op de afspraak om inspiratie op te doen. Ze kunnen kiezen uit meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. Op verschillende beursstanden kan het publiek rechtstreeks in contact komen met onze reisleiders en informatie inwinnen. Wie reeds vastbesloten is, kan overigens op de beurs zelf zijn volgende reis vastleggen.

VTB Reizen staat voor professioneel uitgewerkte groepsreizen en een aanbod cruises, zowel in Europa als naar alle uithoeken van de wereld.

Er worden verschillende voordrachten gegeven door onze reisleiders en onze collega´s van productie over de vele bestemmingen en reizen die we aanbieden. De datum en uur waarop elk van hen spreekt, vind je op onze webpagina: www.tui.be/nl/reishappening

De jaarlijkse Reishappening wordt op een unieke locatie gehouden: ZOO Antwerpen. Je kan na je bezoek aan de beurs trouwens aan voordeeltarief de dierentuin bezoeken en het gloednieuwe lichtspektakel Jungle Book Light Festival meepikken.

Praktische info:

* Reishappening in Congrescentrum ZOO Antwerpen, Astridplein 19 op zaterdag en Carnotstraat 4 op zondag – 2018 Antwerpen

* Zaterdag 11 en zondag 12 januari 2020, 10.00-18.00 uur

* Inschrijven wordt sterk aangeraden. Je toegangskaarten zijn gratis indien je via de website registreert t.e.m. 10/1/20. Aan de deur betaal je 5 euro per persoon.

* programma van de voorstellingen en lezingen, aanwezige specialisten, info: zie www.tui.be/nl/reishappening