9 Confidentiel, een hotel in het hart van Parijs, eclectisch en poëtisch

In het centrum van Parijs, in de historische wijk Le Marais –  29 kamers, waaronder 3 suites met een panoramisch uitzicht over de Parijse daken – Cocktailbar onder leiding van de mixoloog Nico de Soto – Schoonheidsverzorging en wellness van Codage

9 Confidentiel opent zijn deuren in de tweede helft van september, in de wijk Le Marais in het hart van Parijs. Het hotel, dat volledig is ontworpen door de visionair Philippe Starck, beweegt zich tussen een neoclassicistische en uiterst moderne bouwstijl, waarbij inspiratie is opgedaan in de delicate en verfijnde poëzie van de jaren 20. Een geraffineerd en eclectisch hotel, dat zijn bezoekers steeds weet te verrassen en te inspireren door zijn bijzondere sfeer.

Het hotel heeft 29 kamers, waaronder 3 suites met een panoramisch uitzicht over de Parijse daken. Het biedt een à la carte service op de kamer met schoonheidsverzorging en wellness, aangeboden door Codage, het Parijse merk voor schoonheidsverzorging op maat. In de cocktailbar onder leiding van de Franse, internationaal vermaarde mixoloog Nico de Soto zijn liefhebbers en nieuwsgierigen elke dag van harte welkom.

Deze stijlvolle omgeving biedt een unieke belevingswereld met kenmerken van het neoclassicisme, maar in een absoluut eigentijdse sfeer.

9 CONFIDENTIEL van de groep 9HOTEL COLLECTION – 58 rue du Roi de Sicile, 75004 Parijs – Open vanaf half september