Vignette collection in VAE en Koeweit

IHG Hotels & Resorts introduceert, in samenwerking met Aqarat, de Vignette Collection in de VAE en Koeweit

IHG Hotels and Resorts, met meer dan 6.000 hotels, verdeeld over 18 verschillende merken, heeft de ondertekening aangekondigd van franchiseovereenkomsten met dochterondernemingen van Aqarat, een wereldwijde hoteleigenaar, met betrekking tot twee nieuwe Vignette Collection-hotels die later deze zomer IHG’s nieuwe collectiemerk in het Midden-Oosten zullen lanceren. De hotels zullen worden beheerd door United Hospitality Management (UHM), een toonaangevende exploitant van luxehotels.

Th8 Palm Dubai Beach Resort, Vignette Collection in de Verenigde Arabische Emiraten (162 kamers) en Vignette Collection in Koeweit (194 kamers) sluiten zich aan bij de Vignette Collection-familie van onderscheidende, elegante en intrigerende luxe- en lifestylehotels. Elke accommodatie van Vignette Collection is uniek, maar verbonden door een gedeelde visie om positieve verandering teweeg te brengen voor mensen, plaats en planeet. Gecreëerd voor de volgende generatie van luxe en lifestyle reizigers, is elke accommodatie onderscheidend in karakter en design, altijd met het kritische oog van de bedachtzame reiziger in gedachten.

Vignette Collection is het eerste collectiemerk van IHG Hotels & Resorts en de nieuwste toevoeging aan de snelgroeiende luxe- en lifestyleportfolio, die nu een van de grootste ter wereld is met meer dan 450 open hotels en meer dan 100.000 kamers. Het voegt zich bij IHG’s uitzonderlijke portfolio van luxe- en lifestylemerken, waaronder InterContinental Hotels & Resorts, Six Senses Hotels Resorts Spas, Regent Hotels & Resorts en Kimpton Hotels & Restaurants.

Vignette Collection biedt eigenaren de mogelijkheid om gasten onafhankelijke hotels van wereldklasse met een onderscheidende identiteit te bieden, terwijl ze profiteren van IHG’s wereldwijde schaal en expertise op het gebied van luxe en lifestyle. Sinds de lancering in december 2021 is Vignette Collection uitgegroeid tot zes verschillende hotels in Australië, Thailand, Portugal en Washington DC en met een bloeiende pijplijn van 15 hotels tot nu toe ziet het merk een verwachte groei van meer dan 100 hotels over de hele wereld in de komende 10 jaar.

Th8 Palm Dubai Beach Resort, Vignette Collection, Dubai

Het Th8 Palm Dubai Beach Resort biedt, net als alle andere Vignette Collection hotels, een unieke reiservaring met een eigen gezicht en een eigen verhaal. Het resort ligt aan de westelijke halvemaan van de iconische Palm Jumeirah. Het resort aan het strand ligt aan de rand van zacht wit zand en een sprankelende azuurblauwe zee met ononderbroken uitzicht, ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een relaxte sfeer en willen genieten van het allerbeste uitzicht op de Palm Jumeirah en de iconische skyline van Dubai.

Het Th8 Palm Dubai Beach Resort, Vignette Collection is een levendige bestemming voor gezinnen en koppels die van plezier houden. De faciliteiten omvatten 162 apart ontworpen kamers en suites, waaronder appartementen variërend van 1 tot 4 slaapkamers met uitzicht op de schilderachtige zee en skyline, twee meeslepende overloopzwembaden, een volledig uitgeruste fitnessruimte, basketbalveld, een kinderspeelplaats, boeiende culinaire en mixologie-ervaringen en een beachclub. Th8 Palm Dubai Beach Resort, Vignette Collection is nu geopend en boekbaar.

Vignette Collection in Koeweit

Vignette Collection in Koeweit wordt later in 2023 geopend in Koeweit City, in de wijk Al Bida, Salwa, met uitzicht op de waterkant en op loopafstand van het bruisende Arabella-complex. Met zijn toplocatie aan zee en gemakkelijke toegang tot het Central Business District is het hotel gepositioneerd om zowel zakenreizigers als vakantiegangers te bedienen.