A table, ensemble

75 recepten die volwassenen verrukken en kleine smaakpapillen prikkelen door Meggan Verschoore en Lindsay Zébier

“À table, ensemble” viert de grote maaltijden en kostbare momenten van het leven, voor familie en vrienden, en altijd met kinderen!

Zondagse brunches bij het haardvuur, barbecues in de zon, verjaardagsfeestjes, familiefeesten of alledaagse maaltijden, het boek is opgebouwd rond momenten van gezelligheid, die we graag delen.

De recepten, prachtig gefotografeerd door Lindsay Zébier, bevatten ook een hartige en zoete index en een gedetailleerde inhoudsopgave die u helpt om lokaal en seizoensgebonden te koken.

Goed om te weten: Meggan Verschoore geeft interessante voedingsinformatie en biedt diverse variaties om de meest veeleisende fijnproevers tevreden te stellen en alle diëten te respecteren.

Meggan Verschoore & Lindsay Zébier – À table, ensemble – 75 recepten die volwassenen in verrukking brengen en de smaakpapillen van kinderen prikkelen.

Nu in de boekhandel – Uitgeverij Éditions Racine – Hardcover | 200 p. – 24,95 € – ISDN 978-2-39025-160-6 – Enkel beschikbaar in het Frans.

De auteurs

Meggan Verschoore is een specialist in het creëren van sfeer en productstyling. Zij runt de blog Fouettmagic en is de oprichter van Pep’s Studio.

Lindsay Zébier is fotograaf en grafisch ontwerper, en oprichter van ID First, een branding agentschap.