Aarhus Denemarken, Scandinavië’s 1ste Radisson RED klaar om te rocken

Radisson RED Aarhus ligt in het hart van de op één na grootste stad van Denemarken en een bruisend cultureel centrum. Deze nieuwe stedelijke hotspot is specifiek die gericht op de sociale en moderne reiziger.

“Met een statement design, ruime kamers met grote balkons en maximalistische details in de vorm van gedurfde patronen en pops van kleur, is het eerste Radisson RED hotel in Scandinavië een ware multisensoriële ervaring. Dit is een geweldige start voor Radisson RED in de Scandinavische regio, met nieuwe woningen gepland in zowel het spectaculaire Reykjavik, IJsland als het stedelijke Oslo, Noorwegen” aldus Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President voor Radisson Hotel Group in Noord- en West-Europa.

Radisson RED Aarhus is slechts een steenworp verwijderd van enkele van de meest gewilde culturele attracties van de stad, waaronder de ARoS, het Musikhuset en de centrale voedselmarkt, perfect voor gasten om zich onder te dompelen in de lokale cultuur. Het hotel, dat de nieuwe “huiskamer” van de stad moet worden, is voorzien van gedurfde kunstwerken en nodigt de lokale bevolking en reizigers uit om samen te komen voor een creatieve en sociale ervaring.

Het levendige hotel beschikt over 78 ruime kamers en suites met balkon, een uitnodigende lobby die ook dienst doet als creatieve hangplek, een trendy restaurant en een stijlvolle bar. In de lobby gaan hotel, lounge en bar naadloos in elkaar over. Voor stijlvolle zakenreizigers bieden inspirerende vergaderzalen met de modernste technologie de perfecte ruimte om creatief te zijn en te dromen.

“Radisson RED Aarhus is de perfecte plek voor reizigers die op zoek zijn naar een trendy Scandinavische esthetiek met industriële designelementen. Het moeiteloos modieus ontwerp bezit een sterke lokale focus. Radisson RED volgt een ontspannen, allesomvattende policy met een coole service app en BYOD (bring your own device) tech voor directe connectiviteit”, aldus Helene Hallre, Cluster General Manager Radisson RED Aarhus & Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Voor hongerige gasten biedt het bestemmingsrestaurant, Fred & Co., de lokale bevolking en de gasten een ongedwongen diner en moderne gastronomie. Het menu van Fred & Co zit vol met boerderijverse ingrediënten, felle kleuren en gewaagde smaken. Met 24/7-fitnessfaciliteiten, gratis Wi-Fi, plug-and-play-connectiviteit is er voor elke levensstijl en elk schema wel iets te vinden.

Radisson RED is het luxueuze, selecte servicehotelmerk van de Radisson Hotel Group dat in 2018 werd gelanceerd. Radisson RED Aarhus is het eerste Radisson RED in de Scandinavische regio met verder Radisson Blu, Radisson Collection, Radisson RED en Park Inn by Radisson hotels in alle 5 de landen.