AC hotels by Marriott debuteert in Dominikaanse republiek

Het designhotel brengt de Europese stijl van het merk naar het hart van Punta Cana. AC Hotels by Marriott®, het design-led lifestyle merk dat deel uitmaakt van Marriott Bonvoy’s portfolio van 30 buitengewone merken, kondigt de opening aan van het 129 kamers tellende AC Hotel by Marriott Punta Cana. Multifunctionele openbare ruimtes nodigen de gasten uit om een hotel te ervaren in het centrum van een van de belangrijkste toeristische en zakelijke bestemmingen in het Caribisch gebied.

De cultuur en rijke geschiedenis van de Dominicaanse Republiek dienden als inspiratie voor het hotel en definiëren het als een ontspannen, luxe optie in de stad. Het ontwerp van het hotel bevat subtiele knipogen naar de Caribische natuur en cultuur, waaronder koffie-accessoires, lokale ambachten, keramiek en ornamenten. Daarnaast zal de toewijding van het hotel aan de creatieve gemeenschap worden weerspiegeld in de programmering met lokale kunstenaars van verschillende genres die de schoonheid van de bestemming laten zien met hun interpretaties.

Het nieuwe hotel ligt op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven van Punta Cana (PUJ) in het winkelcentrum van San Juan en belichaamt de ethos van het merk AC Hotels om een moeiteloze ervaring te creëren die alleen het beste biedt van wat gasten echt nodig hebben zonder ongewenste extra’s, waarbij de nadruk ligt op de steeds groeiende trend van “bleisure travel”.

Tot de kenmerkende aanbiedingen behoort de op Spanje geïnspireerde AC Kitchen, geopend voor ontbijt, diner en brunch in het weekend. Gasten worden verwelkomd in een geraffineerde sfeer met een eigentijds design met natuurlijke tinten, rijk gestructureerde afwerkingen en zorgvuldig geselecteerde stukken. De AC Lounge® biedt vakkundig gemaakte cocktails, waaronder een plaatselijk geïnspireerde gin tonic, plaatselijke ambachtelijke bieren en een uitgebreid wijnprogramma. Tapas-stijl kleine hapjes completeren het menu in een comfortabele en elegante sfeer. Gasten kunnen genieten van hun versnaperingen buiten op het terras met een overloopzwembad met een kindergedeelte voor familiebijeenkomsten, uitgerust met cabana’s en loungestoelen. Het terras biedt een selectie van eten, drinken en entertainment van zonsopgang tot zonsondergang voor hotelgasten en zal een wekelijks schema aanbieden met muziek en sociale evenementen.

Het AC Punta Cana hotel biedt meer dan 700 vierkante meter flexibele vergaderruimte en twee kleinere vergaderzalen die evenementdeelnemers de perfecte opstelling bieden voor brainstormsessies en strategieën. Een prachtige buitengazon met 3.480 vierkante meter aan buitenruimte biedt een schilderachtige achtergrond voor elk sociaal of professioneel evenement. Het hotel heeft ook een kenmerkende AC Library, een open ruimte ontworpen voor individuele of groepen om te studeren, na te denken en creatieve ideeën op te doen.