Accor versterkt zijn leiderspositie in merkwoningen, privéverhuur en hotels

Accor kondigt de lancering aan van de website “Appartementen & Villa’s”, die volledig gewijd is aan de verhuur van privéwoningen en hotelcomplexen voor langdurig verblijf, zodat gasten zich overal ter wereld thuis voelen. De site stelt meer dan 50.000 appartementen, villa’s en chalets ter beschikking, die afkomstig zijn van de 15 merken van Accor’s hotel voor langdurig verblijf (waaronder Adagio, Mantra en Hyde Living), evenals de portefeuille van particuliere merkwoningen die in privébezit zijn en vaak deel uitmaken van beheerde verhuurprogramma’s (Raffles Residences, Banyan Tree Residences, Delano Residences, Fairmont Residences, SLS Residences, etc.). ) en eenmalige privéverhuur (onefinestay), in meer dan 350 bestemmingen.

De Covid-19-crisis heeft onze manier van leven, werken en reizen veranderd. Branded Residences, die typisch privéwoningbezit combineren met luxemerken en een uitgebreid menu van hotel- en woondiensten, hebben bewezen zeer veerkrachtig te zijn, met een steeds diverser wordende pijplijn en een recordgroei. In tien jaar tijd is de sector met 170% gegroeid en ondanks een moeilijke context zou 2020 opnieuw een recordjaar moeten worden met de opening van meer dan 100 extra projecten, volgens de onlangs gepubliceerde Savills 2020 Spotlight op Branded Residences: “We zien een toenemende vraag naar residentieel ontworpen accommodaties voor de korte termijn, omdat consumenten op zoek zijn naar accommodaties die meer privacy en zelfvoorziening mogelijk maken en die voorzien zijn van extra woonruimte en royale buitenruimte”, zegt Riyan Itani, hoofd van Savills International Development Consultancy.

Volgens Savills International Development Consultancy heeft een derde van de wereldwijde markten een toegenomen belangstelling gemeld van kopers die hun hoofdverblijfplaats willen uitbreiden. Dit groeiende verlangen naar ruimte, gekoppeld aan de toename van het werken vanuit huis, zou een impuls kunnen geven aan resort projecten. De wereldwijde trends die door Savills worden gedocumenteerd, worden weerspiegeld in de snel groeiende portefeuille van Accor’s merkwoningen. Accor voert momenteel wereldwijd 30 merkwoningbouwprojecten uit, terwijl er nog eens 70 in ontwikkeling zijn. Deze groei is met name uitgesproken in het opkomende segment van de lifestyle-merken, waar Accor’s SLS Residences toonaangevend is op het gebied van expansie. Accor heeft al 6 projecten met een lifestyle-merk, terwijl er nog eens 18 in ontwikkeling zijn. In veel gevallen kiezen kopers van merkwoningen ervoor om hun woning beschikbaar te stellen via een beheerd huurprogramma. Deelnemende huiseigenaren zien hun woningen nu via de website van de nieuwe Appartementen & Villa’s gedistribueerd.

Op de website van Apartments & Villas kunnen gasten met vertrouwen volledig uitgeruste appartementen, villa’s, huizen en suites boeken terwijl ze genieten van alle voordelen van het ALL- Accor Live Limitless lifestyle loyalty programma, met grotere flexibiliteit en geruststelling dankzij het nieuwe annuleringsbeleid en geïntensiveerde hygiëne- en preventiemaatregelen die hun veiligheid garanderen (Allsafe).

“De lancering van de website van Apartments & Villas toont onze ambitie om aanbiedingen en oplossingen op maat te ontwikkelen voor het segment van de hotels voor langdurig verblijf”, aldus Jeff Tisdall, Senior Vice President Development, Residential and Extended Stay. “De lancering van apartmentsandvillas.accor.com is een belangrijke mijlpaal voor onze investeringspartners, gasten en particuliere verhuurders, en versterkt de leidende positie van Accor in het segment van hotels en appartementencomplexen voor langdurig verblijf”.

“De site Apartments & Villas weerspiegelt onze voortdurende toewijding aan innovatie naarmate de reisbehoeften van de consument zich ontwikkelen, en stelt al onze klanten in staat om een ongelooflijke verzameling accommodaties over de hele wereld te ontdekken op één digitaal platform” , aldus Yassine Hachem, Vice President Guest Digital Product.

Eclectische enseignes:

Branded Residences : particuliere appartementen, villa’s of chalets die worden ontwikkeld en geëxploiteerd volgens de normen van een wereldwijd erkend merk, en doorgaans worden gehuisvest in een hotel met hetzelfde merk (d.w.z. Fairmont en Fairmont Residences). Heel vaak kunnen kopers van merkwoningen ervoor kiezen om hun huis te verhuren via een beheerd huurprogramma wanneer ze er niet persoonlijk van genieten. Dergelijke verhuringen combineren het comfort van een luxewoning, met een uitgebreid aanbod van on-demand hoteldiensten.

Fairmont Residences hielp meer dan twee decennia geleden het concept van merkwoningen te definiëren – door de diensten van de legendarische Fairmont hotels uit te breiden naar privé-appartementen, -villa’s of -chalets. Fairmont Residences zet de standaard voor luxe wonen met een zeer persoonlijke service en lokaal geïnspireerd design. Gelegen in het hart van de meest opwindende steden ter wereld en in de meest gewilde vakantiebestemmingen, zijn eigenaars van Fairmont Residences vaak in staat om hun huis te verhuren voor een kort verblijf door middel van een beheerd verhuurprogramma. Nu kunnen de woningen van Fairmont Residences worden gereserveerd via de website van Apartments & Villas, voor werkelijk buitengewone vakantie-ervaringen.

Extended Stay Hotels : Hotels met residentieel ontworpen kamers, die geschikt zijn voor een verblijf van enkele nachten tot enkele maanden. Accor’s uitgebreide hotelportfolio omvat de segmenten eco, midscale, premium en luxe, en is onlangs uitgebreid met lifestyle-merken als Hyde Living en Mondrian Living.

Adagio : Aparthotel Adagio beschikt over meer dan 110 aparthotels in de centra van de grote wereldsteden. Gasten genieten van alle comfort en vrijheid van een appartement met de toegevoegde bonus van diensten. Al meer dan 10 jaar biedt Aparthotel Adagio zijn gasten praktische en aantrekkelijke serviceappartementen aan die het comfort en de vrijheid van een huis combineren met de voordelen van de diensten. Het merk heeft drie assortimenten: Adagio, de moderne appartementen in het middensegment; Adagio access, het betaalbare economische aanbod; en Adagio premium, de luxueuze woningen. Aparthotel Adagio is de Europese leider op het gebied van serviceappartementen met stadscentra voor elk type reiziger.

Mantra : Het aanbieden van premium accommodatie met een warm welkom in bruisende steden en favoriete vakantiebestemmingen, zowel voor zakenlui als voor gezinsvakanties. Mantra biedt hotels, resorts en zelfstandige appartementen aan de kust en in de stad, kortom de perfecte ruimte op de ideale plek. In heel Australië, Nieuw-Zeeland en Indonesië maakt Mantra ruimte voor u.

Private Rentals : Dit zijn unieke appartementen, chalets en villa’s die beschikbaar zijn voor nachtelijke verhuur. Onefinestay biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van exclusieve privéverhuur in enkele van ‘s werelds meest gewilde resorts en stedelijke bestemmingen.

Onefinestay : onefinestay opent de deuren van de mooiste huizen en villa’s in de meest begeerde wereldwijde bestemmingen. Een villa aan het strand in het Caribisch gebied, een herenhuis in New York City of een prachtig huis in een van de mooiste Europese hoofdsteden – elk huis is uitgekozen voor zijn ruimte, karakter en comfort.