Achter deze photo booth bevindt zich de coolste bar van Bangkok

De Thaise metropool is niet alleen dé culinaire hoofdstad van Azië, ook voor trendy bars met lekkere drankjes op unieke locaties is Bangkok jouw place to be. Je hebt er keuze te over: van kleine lokale barretjes tot rooftopbars met verfijnde cocktails. En sinds kort is er een nieuwe geheime locatie die een plekje op je bucketlist verdient. The Photo Booth serveert niet alleen heerlijke cocktails maar is bovendien verborgen in een… photo booth.

De makers van The Locker Room, die vorig jaar het licht zag, lanceren nu een nieuwe geheime bar The Photo Booth. Om de bar te vinden begeef je je naar de uitgaansbuurt van Bangkok in Sukhumvit Soi 11, die stilaan aan een opmars bezig is dankzij verschillende hippe rooftopbars en trendy clubs. Zoek naar een restaurant/bar met een sportbar op de tweede verdieping, genaamd “Score Bar”. De photo booth die je daar vindt, is de toegang naar de bar. Eens je de ingang gevonden hebt, bevind je je in een mooi verlichte ruimte met gouden accenten.

Het menu bestaat uit een combinatie van klassieke geliefde cocktails en moderne Thaise recreaties van die klassiekers, allemaal gecreëerd door expert cocktailmixers. Je kunt er niet alleen van een drankje genieten in een zachte sofa of aan de bar, er is ook voldoende ruimte om te dansen. In tegenstelling tot de jazz of loungemuziek die je in de meeste cocktailbars hoort, klinkt hier immers deep-house door de boxen.