Acqua di Parma breidt Blu Mediterraneo-gamma uit

met Cipresso di Toscana: zo verkwikkend als een wandeling in de Toscaanse heuvels. Op sommige momenten lijkt alles mogelijk. Al bij de eerste stap in de natuur is ontspannen net zo vanzelfsprekend als ademen. De geuren van Blu Mediterraneo ontketenen diezelfde sensatie en zijn geïnspireerd op unieke Italiaanse landschappen. Cipresso di Toscana, de nieuwe geur van Acqua di Parma, is de belichaming van een verkwikkende wandeling in de natuur van Toscane, waar de cipres het landschap domineert met haar slanke vorm en aromatische, balsemieke, energetische geur – hét symbool van het Toscaanse landschap.

Nog meer luxe voor de zintuigen

Vul de Eau de Toilette aan met de Cipresso di Toscana-douchegel en poederzeep en maak van uw dagelijks badritueel een buitengewone ervaring voor de zintuigen.

De delicate douchegel doet denken aan een frisse wind die door het gebladerte van de cipres waait en dankzij de rijke textuur voelt de huid heerlijk fris en zijdezacht aan. De milde reiniging houdt het hydratatieniveau van de huid op peil en omhult haar met de balsemieke geur van Cipresso di Toscana. Verkrijgbaar in 200 ml-formaat.

De subtiele, verfrissende noten van Cipresso di Toscana tillen uw dagelijkse hygiëne naar een hoger niveau. Bij contact met water verspreidt de ultrafijne, vederzachte poederzeep een heerlijk aroma en ontstaat er een rijke, zachte schuimlaag. Net als de klassieke talkpoeders van vroeger is de poederzeep verpakt in een elegant metalen doosje in dezelfde zeeblauwe kleur als de rest van de Blu Mediterraneo-collectie. Beschikbaar in een verpakking van 70g.