Acqua di Parma breidt de Blu Mediterraneo collectie uit

De Italiaanse Middellandse Zee is een paradijs voor de zintuigen, een plek waar de bruisende natuur in al haar glorie te bewonderen is, met myriaden unieke smaken, aroma’s en heerlijke vruchten die de smaakpapillen prikkelen. Een plek waar Acqua di Parma de kostbaarste ingrediënten selecteert en ze met meesterlijk vakmanschap transformeert in de parfums van de Blu Mediterraneo-collectie. Elke geur belichaamt de essentie van deze symbolische locatie en het fruit van de Italiaanse Middellandse Zee, en voert je in een oogwenk mee naar een zonovergoten Tuin van Eden.

Acqua di Parma breidt de Blu Mediterraneo-collectie verder uit met een Bodylotion, Handcrème en lippenbalsem, onmisbare ccessoires voor een ritueel van zinnelijke mediterrane charme geïnspireerd door deze geuren: Arancia di Capri, Bergamotto di Calabria, Fico di Amalfi, Mirto di Panarea en de nieuwste creatie, Chinotto di Liguria.aqua-di-parma3

Bodylotion 150 ml I Handcrème 30 ml I Lippenbalsem 15 ml

De Bodylotion combineert de nauwelijks aanwezige, lichte consistentie van een vochtinbrengende lotion met een gelijkmatige, efficiënte nevel die zich makkelijk en slim laat aanbrengen met de handige sproeikop.

De Handcrème maakt de huid zacht en parfumeert ze subtiel, terwijl hij haar natuurlijke schoonheid vrijwaart. De crème wordt meteen na het aanbrengen geabsorbeerd, met een aangename sensatie. De handen voelen zacht en langdurig comfortabel aan.

De Lippenbalsem, rijk aan boters en plantaardige oliën, is prettig om aan te brengen en verzacht en voedt de lippen. Een kleine hoeveelheid water creëert een emulsietextuur die ervoor zorgt dat het product niet alleen voedend is, maar fris en licht tegelijk.