Acqua di Parma: Chinotto di Liguria

EEN ANDER FACET VAN ONS MET DE HAND GEMAAKT ERFGOED

Meer dan wat ook gaat Acqua di Parma prat op zijn erfenis van Italiaanse lichtheid, stijl en vakmanschap. Er is echter nog een andere manier om die geraffineerde levensstijl te ervaren: tijdens die gouden momenten waarop de zee en de zon versmelten aan de mediterrane kust. Stel je een geur voor die de bron van het leven ontgrendelt: Blu Mediterraneo is onze manier om deze geneugte met de wereld te delen. Een aanvulling van het rijke erfgoed van Acqua di Parma … om van te genieten.

GEUREN OM SAMEN VAN TE GENIETEN

De aroma’s van Blu Mediterraneo dragen stuk voor stuk de onmiskenbare geest van de Middellandse Zee in zich. Ze prikkelen je zintuigen en laten je één worden met de natuur en de mensen die kleur aan je leven geven. Ze creëren de bijzondere uitstraling van deze betoverende Italiaanse streek. Het zijn gewoon geuren die je leven verlichten en de lucht vullen met verwondering.

KRACHTIGE LUCHTIGHEID

Het is de chinotto, een zeer zeldzame fruitsoort, die de geur van de nieuwe Blu Mediterraneo maakt tot wat hij is. Chinotto di Liguria creëert zijn eigen magie. Zelfs de kortste ontmoeting met zijn verleidelijke bitterzoete noten transponeert je zachtjes naar het zonlicht dat op de golven speelt onder een bries van verwondering en natuur. Zo moet de lucht in het aards paradijs ongeveer ruiken, zoals de chinotto – een symbool van de ambachtelijke tradities van Ligurië en een gezegende manier om je ernaartoe te brengen.

EEN VLEUGJE LIGURIË, TUSSEN DE ROTSEN EN DE ZEEacqua-di-parma3

Chinotto di Liguria ademt de Ligurische natuur, die weelderig groeit op rotsen die steil in de zee tuimelen. De kopnoten van de geur zijn als een briesje: een lading pure energie, versterkt door de bitterzoete noten van chinotto en tintelend frisse mandarijn. In het hart vermengen fris bloeiende jasmijn en geranium zich met de oppeppende geuren van kardemom en rozemarijn. De warme tonen van musk en patchoeli brengen uiteindelijk rust en kalmte. Het is een geur die doet denken aan een ochtendwandeling langs de rotsachtige kustlijnen van West-Ligurië.

DE KLEUREN VAN DE ZEE EN VAN EEN UNIEKE VRUCHT

Het glimmend blauwe glazen flesje dat Chinotto di Liguria bevat, weerspiegelt de iconische artdecolijnen van de flacons van Acqua di Parma Colonia en brengt de schitterende glinsteringen van de zee voor ogen. ‘Chinotto di Liguria’ staat in een terracotta tint op het etiket geschreven, de kleur van de chinotto na het konfijten. De typische handgemaakte hoedendoos in blauw reliëfpapier is de perfecte verpakking voor dit heerlijk Ligurische parfum. De Eau de Toilette is in drie formaten verkrijgbaar: 150ml, 75ml en 30ml – handig voor onderweg.

SCHOONHEIDSRITUELEN VAN DE MIDDELLANDSE ZEE

Douchegel, Bodylotion, Handcrème en Lippenbalsem: nieuwe formules en innovatieve texturen strelen lichaam en geest met het verfrissende aroma van Chinotto di Liguria. Het zijn onmisbare attributen die deel uitmaken van een mediterraan schoonheidsritueel. Zij beroeren de zintuigen en dompelen je de hele dag onder in de betoverende frisheid van Ligurië.

Beschikbaar vanaf 27 april.