Acqua di Parma fathers’ day

‘Voor mijn papa, Acqua di Parma creëert nieuwe geschenkset voor vaderdag ‘ de ideale Italiaanse stijl altijd en overal’

Het allermooiste geschenk voor een man die vaak op zakenreis moet, is iets wat hem zelfs ver weg van huis aan zijn geliefden herinnert. Iets dat hij bij zich draagt tijdens zijn reizen rond de wereld en dat even stijlvol en elegant is als hijzelf.

Ter ere van alle fantastische vaders lanceert Acqua di Parma een nieuwe geschenkset: een compacte reisset met een eenvoudig, maar stijlvol design in het welbekend Parma-geel. Aan elegantie geen gebrek dankzij enkele bijzondere details, zoals een subtiel gestikte strook met het Acqua di Parma-logo en de metalen ritsschuiver in de vorm van een hoedendoos.

De smaakvolle, praktische set bevat twee producten in een handig miniformaat die op geen enkele reis mogen ontbreken: Colonia in het iconisch art-decoflesje (100 ml) en een tube Colonia-douchegel (75 ml). Het bijgeleverd doorzichtig tasje komt bovendien goed van pas bij de veiligheidscontrole op de luchthaven.

Dit origineel, doordacht cadeau is verpakt in een prachtige doos in Parma-geel afgewerkt met elegante strepen in zwart en wit. Daarop prijken de woorden “Al mio Papà” (“voor mijn papa”). Heel eenvoudig en oprecht!

Met deze fraaie en praktische geschenkset beschikt iedere reizende vader in alle uithoeken van de wereld over zijn favoriete geur. Colonia is tijdloos en verspreidt met zijn bruisende, zonnige noten een onmiskenbare, typisch Italiaanse geur. Het iconisch parfum opent met heldere, rijke noten van sinaasappel en bergamot die overgaan in een elegant hart van lavendel en damascusroos. Tot slot blijven de warme basisnoten van vetiver, sandelhout en patchoeli over. Ook de Colonia-douchegel weerspiegelt de kwintessens van de Italiaanse stijl. De unieke formule garandeert een zachte reiniging met de delicate geur van Colonia en een langdurige frisheid.