Acqua di Parma lanceert solidariteitscampagne Stayathome

IN DE STRIJD TEGEN HET CORONAVIRUS

Acqua di Parma lanceert de solidariteitscampagne #StayHome om zijn thuisland Italië te steunen in de strijd tegen het coronavirus.

Het Huis staat bekend om zijn diepgewortelde liefde voor de Italiaanse Arte di Vivere. Om de kunst, natuur en cultuur van Italië in stand te houden voor de huidige en toekomstige generaties schenkt Acqua di Parma de opbrengst van de onlineverkoop van zijn Home collection en verzorgingsproducten integraal aan initiatieven die strijden tegen het coronavirus.

De campagne #StayHome heeft betrekking op de producten uit de Home collection (geurkaarsen, -diffusers en geparfumeerd papier voor lades), de scheerproducten van de Barbiere-lijn, en verzorgingsproducten voor het lichaam en de handen.

“De situatie in Italië is erg schrijnend en eist veel slachtoffers. Het was dan ook een logische en natuurlijke keuze voor Acqua di Parma om deze solidariteitsactie op touw te zetten. Met de #StayHome-campagne dragen wij ons steentje bij en tonen we onze liefde voor ons thuisland. De actie is een manier om in deze crisistijd concrete steun te bieden – zowel emotioneel als economisch. Ook tijdens deze noodtoestand kunnen we de schoonheid van ons land bewaren en de Italiaanse kunst, natuur en cultuur overal ter wereld in leven houden”, aldus Laura Burdese, directeur en CEO van Acqua di Parma.

#StayHome   #acquadiparma       #stayhomewithacquadiparma

http://www.acquadiparma.com/en/