Acqua di Parma zorgt voor fonkelende feestdagen in 2020

Voor de poëtische nieuwe styling van zijn eindejaarscollectie liet het Huis zich inspireren door de Chinese kunstenaar Oamul.

Acqua di Parma’s kunstige geschenkverpakkingen blijven verbazen. Voor de feestdagen van 2020 creëerde de talentrijke Chinese kunstenaar Oamul een ontwerp dat de hele collectie laat fonkelen. Zo plaatst het Huis andermaal een van de toonaangevende namen uit de hedendaagse grafische wereld en kunstscene in de schijnwerpers.

Als illustrator en animator creëert Oamul met de hand of met digitale technieken kleine, door de natuur geïnspireerde, poëtische verhalen. Zijn creatieve en eigentijdse kijk op de wereld leverde hem al 147.000 volgers op Instagram en verschillende opdrachten voor prestigieuze internationale merken op. Speciaal voor Acqua di Parma creëerde Oamul een exclusieve eindejaarsillustratie, waarin traditionele rijen feestelijke lichtjes vervloeien tot een elegant grafisch patroon.

Tussen de lichtjes duiken hier en daar kleine art-decoflesjes op, die verwijzen naar het universum van Acqua di Parma. Het zwierige en lichtrijke motief sluit naadloos aan bij de esthetiek en de visie van het Huis. Fonkelende lichtsnoeren sieren de dozen en verpakkingen, in klassiek zwart-wit, zilver voor de Blu Mediterraneo-producten en goud voor de collecties Le Nobili en Signatures of the Sun.

Acqua di Parma en Oamul delen ook hun intense liefde voor de natuur.

Voor de komende feestdagen biedt de collectie een fantastisch geschenkenaanbod. Zoals elk jaar creëert het Huis naast de elegante klassieke verpakkingen voor Colonia en Le Nobili, de Notte di Stelle-geurkaars uit de Home Collection en de speciale luxeverpakkingen voor Signatures of the Sun, ook heel bijzondere nieuwe geschenken. Ideaal om op een originele manier kennis te maken met de populairste Blu Mediterraneo-geuren, de nieuwe producten in de Barbierecollectie en de verleidelijkste varianten van Le Nobili. Om de collectie af te maken is ook de adventkalender weer verkrijgbaar, in een versie met nog meer verrassingen en Acqua di Parma-producten.