Adri & zoon, in- en export van vis en schaaldieren

Dit duurzaam familiebedrijf is van vader op zoon overgegaan. Dit  brengt met zich mee dat men zich ervan bewust is dat de komende generatie zich ook met vis, schaal- en schelpdieren gaat bezighouden. Daarom streeft men ernaar dat met alle producten op een eerlijke en duurzame manier wordt omgegaan. Adri & zoon  garandeert dat alle verse vissoorten naturel zijn, zonder toevoegingen. De vis- en zalmfileerderij heeft men in eigen beheer, zodat men de vis spartelvers met zijn natuurlijke aroma en prachtige textuur kan leveren. De handgefileerde vis wordt op zeer professionele wijze afgewerkt en zorgvuldig verpakt.

Adri & zoon werd in september 1983 als nieuw bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kende een bestendige groei. De kracht van Adri & zoon was van meet af aan dat ze alle bestellingen binnen 12 uur wisten af te leveren. Daarnaast werd ervoor gezorgd dat leveranciers snel werden betaald zodat het bedrijf bij klanten en leveranciers een gewaardeerde positie kon innemen, positie die nog steeds wordt gehandhaafd.

Binnen het globaal pakket bekleden de Franse oesters een vooraanstaande plaats in het assortiment van Adri & zoon. De firma biedt niet alleen de traditionele Marennes-Oléron en Fines de claires oesters maar ook de spéciale Gillardeau hoort thuis in het assortiment. De houten kisten met brandmerk waarin de Tasarskaya-oesters zijn verpakt, zien er erg luxueus uit. Deze oesters komen uit de baai van Cancale in Bretagne en waren zeer geliefd bij de Russische tsaren, samen met kaviaar vormden ze een ware delicatesse, hun jodiumachtige smaak is kenmerkend voor deze schitterende oester.

Via de campagne ‘Tour de Mer – Coquillages’ biedt Adri & zoon handelaars en consumenten de kans om kennis te maken met diverse zeevruchten uit Normandië: venus, prairies, kokkels, moules de bouchot, lavangnons, palourdes en vele andere soorten passeren hier de revue.