Aftellen tot kerst met Adventskalenders vanRituals

Inspireer een dierbare of jezelf geluk te vinden in de kleine dingen met The Ritual of Advent Kalender van Rituals, waarmee je de dagen tot Kerstmis aftelt. Elke adventskalender bevat 24 luxe cadeautjes die een moment voor jezelf creëren en helpen te ontspannen. Vier speciale mini-adventskaarsen zitten verborgen achter de vier luikjes voor elke zondag in december – gebaseerd op de traditie van de advent. Met The Ritual of Advent Kalender is elke dag tot Kerstmis een verrassing.

The Ritual of Advent – Deluxe Adventskalender

De adventskalenders van Rituals zijn een perfect alternatief voor de traditionele kerstboom. In de Deluxe Adventskalender zitten 24 verrassingen van Rituals verstopt. Deze extra luxe 3D-editie bevat exclusieve cadeautjes, zoals de nieuwe Amsterdam Collection Body Mist, mini-geurkaarsen van de vernieuwde Private Collection en The Ritual of Namasté Hydrating Ampoules.

The Ritual of Advent – Exclusive Adventskalender

De Exclusive Adventskalender met luxe geschenkverpakking is het perfecte cadeau voor een geliefde – of gewoon om jezelf mee te verwennen. In deze 2D-adventskalender zitten 24 luxe producten van Rituals, waaronder The Ritual of Samurai Foaming Shower Gel Sport, The Ritual of Namasté Pure Face Oil en mini-geurkaarsen uit de vernieuwde Private Collection. Met deze adventskalender word je iedere dag verrast en maak je van een moment voor jezelf een dagelijks ritueel. Deze Exclusive Adventskalender is ook verkrijgbaar in een Travel Editie die exclusief te verkrijgen op geselecteerde luchthavens, cruises en ferries.

Verkoopadviesprijs: The Ritual of Advent – Deluxe Adventskalender: € 89,90 – The Ritual of Advent – Exclusive Adventskalender: € 59,90 – The Ritual of Advent – Travel Adventskalender: € 75,-

De adventskalenders van Rituals zijn verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics-winkels en geselecteerde warenhuizen. De Travel Adventskalender is exclusief verkrijgbaar op geselecteerde luchthavens, cruises en ferries.