Air Europa breidt aanbod naar Ascuncion en Cordoba uit

Vanaf juni 2018 verhoogt Air Europa aantal vluchten naar Asunción en de Argentijnse stad Córdoba. Air Europa wil de passagiers nog meer en betere vluchtopties bieden en zich nog meer positioneren als dé luchtvaartmaatschappij voor vluchten tussen Europa en het Amerikaanse continent.

Vanaf juni 2018 vliegt de luchtvaartdivisie van de groep Globalia vijf keer per week naar de hoofdstad van Paraguay en naar Córdoba. Naast de vluchten op maandag, woensdag, vrijdag en zondag komt er nog een vlucht bij op dinsdag. Air Europa vliegt op deze lijn met een Airbus A-330. In Business-klasse kunnen de stoelen worden omgevormd tot ‘flat beds’ voor een maximaal comfort van de passagiers. De maatschappij wil haar aanbod naar zowel Paraguay als Argentinië nog verder uitbreiden en vanaf halfweg 2019 dagelijks naar beide landen vliegen.

De vluchten naar Asunción en Córdoba zijn gelanceerd in respectievelijk december 2015 en 2016 en de bezettingsgraad op beide bestemmingen is uitstekend. De twee steden zullen binnenkort toetreden tot het Dreamlinernetwerk van Air Europa. Tegen 2022 gaat de maatschappij immers geleidelijk veertien nieuwe B-787-9 in gebruik nemen. Air Europa zal met een Dreamliner naar Córdoba via Asunción vliegen vanaf 2020.

De vluchten Madrid-Asunción-Córdoba worden momenteel uitgevoerd met een Airbus A-330-200 met een capaciteit van 299 passagiers, waarvan 24 in Business-klasse. Alle passagiers beschikken aan boord over wifi en streaming, en genieten van de nieuwe ecologische en gezonde maaltijden die Air Europa heeft gelanceerd. Bovendien kunnen de passagiers in Business-klasse kiezen voor de gerechten van de prestigieuze Spaanse chef Martín Berasategui, die in de Michelingids met liefst 8 sterren pronkt!

www.aireuropa.com

Vanuit Brussel, Amsterdam, Frankfurt, Düsseldorf en Parijs biedt Air Europa vlotte verbindingen aan tegen heel competitieve tarieven in economy- en businessclass. De luchtvaartmaatschappij is gespecialiseerd in binnenlandse Spaanse vluchten en intercontinentale vluchten naar Latijns-Amerika. Air Europa is lid van Skyteam. Bovendien genieten de passagiers de voordelen van het frequent-flyer programma  SUMA Air Europa.