Air Europa onderscheidt zich van de concurrentie: nieuwe Dreamliner Businessclass

  • In het laatste kwartaal van 2019 neemt de luchtvaartmaatschappij de eerste drie Boeing 787-9 Dreamliners in ontvangst met het nieuwe Business Class design waarin de privacy en het comfort van de passagier primeert. • De toestellen beschikken over 32 flat-bed seats in een 1-2-1 configuratie met rechtstreekse toegang tot het gangpad voor alle reizigers.

De Boeing 787-9 Dreamliners die in oktober aan de vloot toegevoegd worden, beschikken over een nieuwe Business Class, die met hun stijlvolle design de passagiers meer privacy en comfort bieden. De nieuwe Business cabine is ingericht met een 1-2-1 configuratie, waarbij elke passagier rechtstreeks toegang heeft tot het gangpad. Een nieuwe bekleding, nieuwe faciliteiten en elegante details moeten de klantenervaring verbeteren en de visuele identiteit van de luchtvaartmaatschappij versterken.

De nieuwe Dreamliner beschikt over 32 Business stoelen, iets meer dan de huidige 30 stoelen. De flat-bed seats zijn niet alleen breder, maar ook bekleed met leder van hoogstaande kwaliteit. Ze zijn makkelijk om te vormen tot vlakke bedden om zoveel mogelijk rust te garanderen. Het design besteedt speciale aandacht aan de privacy en elke stoel kan bovendien volledig aangepast worden aan de noden van elke klant, zowel om te werken als om te ontspannen.

De moderne en elegante stijl van de nieuwe Business cabine versterkt de identiteit door het gebruik van de Air Europa kleuren en het bedrijfslogo. Air Europa verwelkomt in het najaar drie nieuwe Boeings 787-9 in haar Dreamliner-vloot en tot 2021 zullen geleidelijk aan nog twaalf toestellen, uitgerust met de nieuwe Business Class, de vloot vervoegen. Air Europa zal tussen april en mei dit jaar ook nog eens twee Boeings 787-9 in gebruik nemen met de huidige 2-2-2-indeling.

Het design en de gesofisticeerde stijl van de nieuwe Business cabine vervolledigen de hoogstaande kwaliteit van service en producten waarvan je aan boord van de Dreamliners kan genieten. Het aanbod bestaat onder meer uit: een volledig audiovisueel entertainmentsysteem waartoe je toegang hebt via een persoonlijk 17-inch touchscreen, een wifi-service en de gezonde menu’s met kwaliteitsproducten met oorsprongscertificaat uit de creatieve en innovatieve keuken van de prestigieuze Spaanse chef Martín Berasategui.

Bovendien worden Business passagiers verwend met het nieuwe comforttasje vol accessoires die de effecten van een jetlag milderen. De voordelen van in Business Class te reizen beginnen nog vóór je aan boord gaat: een aparte check-in, voorrang bij de veiligheidscontroles, prioriteit bij het in- en het uitstappen van het toestel, toegang tot VIP-ruimtes om in alle comfort op je vlucht te wachten en het verkrijgen van extra bonusmiles met het AIR EUROPA SUMA-getrouwheidsprogramma.