Air Transat versterkt haar aanwezigheid dankzij nieuwe TGV Air-service

Air Transat, in 2018 verkozen tot de beste vakantieluchtvaartmaatschappij ter wereld, is verheugd aan te kondigen dat de verkoop van de nieuwe TGV AIR-service, in samenwerking met de SNCF, op al haar platformen van start is gegaan. Passagiers van de luchtvaartmaatschappij kunnen nu gebruik maken van het TGV-netwerk in Frankrijk én van Brussel naar Parijs, om vervolgens naar Canada te vliegen met dagelijkse vluchten Air Transat. Deze service is eenvoudig en voordelig in verschillende opzichten: één reservering, één prijs en één ticket. Reizigers kunnen nu online boeken voor afreizen vanaf morgen.

TGV Air is beschikbaar vanuit Brussel, Lille en zeventien andere Franse vertreksteden naar Parijs-Charles de Gaulle.

Met TGV AIR kunnen de Belgische en Franse passagiers van Air Transat dankzij de TGV genieten van een gemakkelijke en directe verbinding naar Canada via de luchthaven van Parijs-Charles de Gaulle. Tijdens de zomerperiode, vanaf 3 mei tot eind oktober, zijn er eveneens 3 rechtstreekse vluchten per week van Brussel naar Montreal.

Met TGV Air zijn er voortaan dus het hele jaar door dagelijkse verbindingen voor Belgische reizigers die naar Canada willen reizen. De tickets kunnen online geboekt worden op www.airtransat.be of via de reisagent.

Air Transat is de nummer 1 vakantieluchtvaartmaatschappij van Canada. Het vliegt naar 60 bestemmingen in meer dan 25 landen in Noord- en Midden-Amerika en Europa, biedt binnenlandse vluchten in Canada aan en vervoert jaarlijks ca. 5 miljoen passagiers. De maatschappij heeft Montreal als thuisbasis waar 3.000 personen werken. Air Transat is onderdeel van Transat AT Inc., een vooraanstaande geïntegreerde internationale reisonderneming gespecialiseerd in vakantiereizen en biedt pakketreizen, hotelovernachtingen en vliegtickets. Transat verwierf in 2018 de status van partner van Travellife door haar inzet voor duurzame ontwikkeling.

Recente onderscheidingen en awards (2017-2018)

• ‘s Werelds Best Leisure Airline bij de Skytrax World Airline Awards – • Best Leisure/Charter Airline bij de Agents’ Choice Awards van Baxter Travel Media – • Best Airline bij de Trophées Uni-Vers awards georganiseerd door de Association des Agents van Voyages du Québec.

Meer informatie via www.airtransat.be