Airbus lanceert “Tripset”

App die reizen met het vliegtuig makkelijker maakt

 

#KeepTrustinAirTravel #FlySafe #ReadytoFly

Airbus heeft de gratis app Tripset gelanceerd, die reizigers wereldwijd alle nodige informatie over vluchten, reisvoorschriften en lokale gezondheidsbeperkingen of -vereisten, afhankelijk van de gekozen bestemming, op één plaats samenbrengt en verstrekt. Het doel van deze app is het reizen te vergemakkelijken en het vertrouwen van de passagiers te herstellen wanneer ze het vliegtuig nemen tijdens de Covid19-pandemie. Passagiers kunnen de meest actuele en relevante informatie krijgen over reisvoorwaarden, geldende beperkingen en gezondheidsvoorschriften zonder dat ze meerdere bronnen hoeven te raadplegen.

De steeds veranderende reisbeperkingen kunnen het reizen behoorlijk bemoeilijken. Daarom ontwikkelde Airbus, voortbouwend op de applicatie-architectuur en de ervaring van zijn bekroonde iflyA380-reisapp, deze reisapp om reizigers actuele, realtime informatie te geven en van begin tot eind een gezonde, veilige en vlotte reis te garanderen.

Tripset heeft twee interfaces: de ene toont passagiers welke vluchten beschikbaar zijn naar een bepaalde bestemming, de andere zorgt ervoor dat passagiers zien wat ze kunnen verwachten op hun vertrek- of aankomstbestemming zodra het ticket is gekocht. De app is onafhankelijk en niet verbonden aan een luchthaven, vliegtuigtype of luchtvaartmaatschappij.

Tripset maakt deel uit van Airbus’ voortdurend engagement om samen met luchtvaartmaatschappijen, partners uit de sector en regelgevers, reizigers aan te moedigen vertrouwen te blijven houden in het luchtvervoer en zo een terugkeer naar veilige en goed gecoördineerde vluchten te ondersteunen, wat essentieel is voor het economisch herstel na COVID19.

Tripset is gratis te downloaden op Android / iOS via de AppStore.