Al Habtoor group en Hilton: een nieuwe partnership

Drie hotels in de stad Al Habtoor in Dubai worden herschreven door Hilton. Sinds 1 augustus loopt een nieuw franchisecontract en de hotels werden herdoopt tot: Habtoor Palace Hotel, LXR Hotels & Resorts, V Hotel, Curio Collection by Hilton en Hilton Dubai Al Habtoor City.

Al Habtoor City is een woon- en vrijetijdscomplex aan de arteriƫle Sheikh Zayed Road in Dubai. De accommodatie kijkt uit over de Dubai Creek en de aankomende Business Bay-wijk, vlakbij de bloeiende binnenstad met bezienswaardigheden zoals de Burj Khalifa en de Dubai Mall.

Habtoor Palace Hotel, LXR Hotels & Resorts

Een luxehotel met 234 kamers zal functioneren als een onafhankelijke accommodatie en het voegt zich bij het aankomende luxe collectie merk van Hilton, LXR Hotels & Resorts. Het elegante Habtoor Palace is ideaal gelegen aan de Sheikh Zayed Road en op steenworp afstand van het Dubai Water Canal. Het beschikt over beaux-arts-architectuur in alle kamers en openbare ruimtes.

V Hotel, Curio Collection by Hilton

Het eerste hotel in de Verenigde Arabische Emiraten dat deel uitmaakt van Curio Collection by Hilton, een wereldwijd topgamma van meer dan 50 hotels en resorts die worden geprezen vanwege hun uitgesproken cultuur en spirit, voegt zich bij tien pijplijn- en handelsobjecten in de regio. De accommodatie beschikt over 356 kamers en staat voor de volgende generatie kunst en design. Het is ook de locatie voor Dubai’s eerste residente aquashow, La Perle by Dragone.

Hilton Dubai Al Habtoor City

Met 1.004 kamers, waaronder 142 suites, wordt dit hotel onder het vlaggenschip Hilton Hotels & Resorts het grootste merk in de portefeuille van Hilton in het Midden-Oosten en Afrika. Hilton Dubai Al Habtoor City bouwt voort op het erfgoed van Hilton Hotels & Resorts in Dubai aanwezig sinds 1971 en is een aanvulling op de 6 Hilton-hotels in de Verenigde Arabische Emiraten. Hilton heeft nog een 50-tal projecten in de pipeline voor de regio.