All I want for Christmas is… Deliveroo!

De kerstversiering begint zichtbaar te worden in het straatbeeld, de eerste kerstmarkten openen de deuren, en hier en daar zie je al een versierde kerstboom in een woonkamer staan. Het is zo ver, de kerstperiode staat voor de deur! En wie kerstperiode zegt, denkt meteen ook aan enkele overheerlijke kerstige gerechten en drankjes. Ook bij Deliveroo kan je terecht voor een heerlijke maaltijd die je meteen in kerstsfeer brengt!

The holiday spirit is on! In aanloop naar de kerstperiode kan je bij Deliveroo terecht voor de lekkerste kerstgerechten van het land. Van overheerlijke champagne en kreeft tot chocolade en speculoos. Waarom de koude trotseren als je gewoon een kerstmaal kan bestellen en thuis laten leveren?

Zo kan je bij Maison Dandoy terecht voor de lekkerste speculoos, laat je heerlijke Frans bubbels leveren van bij De Coninck of geniet je van een ongelofelijk visgerecht van bij Noordzee.

Bij de volgende restaurants kan je alvast terecht voor de perfecte kerstdrankjes en -gerechtjes: Julie’s House — taarten en gebak — Gent – Maison Dandoy — speculoos en koekjes — Brussel — Godiva — pralines — Brussel — Volle Gas — Belgisch comfort food — Brussel — De Coninck — champagne en wijn — Waterloo — Frenz Tasty Bar — Mademoiselle Paulette Denoël baguette — Luik — Noordzee — visgerechten en witte wijn — Brussel —             La Cafetaria — kreeft — Luik