All Ways lanceert twee nieuwe cruisebrochures voor jubileumjaar 2020

All Ways heeft net de nieuwe brochures van zee- en riviercruises voor volgend jaar gelanceerd. 2020 is trouwens een feestjaar, want dan viert All Ways haar dertigste verjaardag. Voor deze gelegenheid organiseert All Ways vier jubileumcruises: een riviercruise op de Donau en de Douro en twee zeecruises: ‘De charmes van de Britse Eilanden’ en ‘De Wijnroute’.

All Ways is een cruisespecialist met een aantal unieke kenmerken. De touroperator organiseert cruises voor Belgische passagiers, met Belgische begeleiders, voordrachtgevers zoals Martin Heylen en artiesten zoals Johny Voners en Marijn Devalck. All Ways zoekt altijd naar kleine, gemoedelijke schepen, en chartert die exclusief voor hun klanten.

De cruises zijn authentiek, met zorgvuldig uitgekozen havens en excursies. Wie met All Ways op reis is geweest zal bevestigen dat het een gemoedelijke cruise is, met een enthousiast team en Belgische passagiers die op zoek zijn naar cultuur, natuur en fraaie landschappen. Zich omringd voelen door gelijkgestemden geeft een flinke boost aan de vakantiebeleving, waarbij de gastronomie aan boord absoluut helpt.

Zeecruises

Voor het zomerseizoen 2020 is All Ways op zoek gegaan naar een ander schip. Dat is de Astoria geworden, een traditioneel cruiseschip dat geschikt is om in optimale omstandigheden op ontdekkingsreis te gaan. Het is nog een van die passagiersschepen op mensenmaat, met slechts plaats voor 500 gasten. Twee van de drie zeecruises behoren ook tot de jubileumcruises van All Ways.

“De Charmes van de Britse Eilanden” is een 13-nachten cruise met vertrek en aankomst in Zeebrugge. De Astoria zal volledig rond Groot-Britannië varen, zo ontdek je de grandioze natuur, de mooiste steden en de schatten van de Keltische wereld en het Britse Koninkrijk. De cruise is van zondag 10 mei tot zaterdag 23 mei 2020, 14 dagen/ 13 nachten.

De “Wijnroute” is een cruise waarbij je veel uitzonderlijke plaatsen kan ontdekken. Na een vlucht uit Brussel krijgt de gast eerst de kans om de kennis te maken met de geschiedenis en gastronomie van Porto waarbij een Porto degustatie niet mag ontbreken. Dan wordt er koers gezet naar Lissabon vooraleer de Astoria richting Bilbao vaart. Na een bezoek aan Bilbao en La Rochelle arriveert men in het walhalla van de wijn, Bordeaux. Via stops in Bretagne en Normandië legt de Astoria finaal aan in Zeebrugge. Je reist van maandag 14 tot vrijdag 25 september, 12 dagen/ 11 nachten.

Kust- en riviercruises

In een tweede catalogus presenteert All Ways een rijk aanbod aan riviercruises, zowat overal ter wereld, en een aantal kleinschalige cruises met jachten of kustvaarders. Ook in deze brochure staan twee jubileumcruises naar aanleiding van 30 jaar All Ways.

“De Donau, van Wenen tot Belgrado” is een cruise als een meervoudige citytrip, waarbij uw drijvend hotel u vervoert én in vervoering brengt, want tijdens de jubileumcruise staan heel wat extra leuke verrassingen op het programma. Hoogtepunten zijn uiteraard Wenen, Bratislava en Boedapest.

De vierde jubileumcruise kon natuurlijk niet anders dan op de populaire Portugese Douro te zijn. “Douro, van Porto tot Salamanca” is een cruise met een buitengewoon mooie vaart door de wijngaarden van de Portwijn met de ontdekking van Porto, Braga en Salamanca in Spanje. Het riviercruise seizoen 2020 start net op het einde van 2019 met de traditionele Nieuwjaarscruise op de Donau. Terwijl het hier wintert zijn er exotische cruises op de Nijl, de Ganges, of naar Myanmar en Laos. In maart zet All Ways koers naar het Amazonewoud.

Vanaf april start het Europese riviercruise seizoen, met regelmatige cruises op de Donau, de Elbe, de Rhône en de Saône, de Wolga en de Douro. Wie graag dichtbij cruiset kan in april de Nederlandse tulpenvelden per schip ontdekken, en natuurlijk steden als Arnhem of Amsterdam. Heel bijzonder zijn de cruises met een motorjacht langs de mooiste plaatsen van Kroatië. Een schip met slechts 14 hutten laat u op een zeer gemoedelijke manier de Kroatische kust ontdekken, met op het einde nog een extensie naar de baai van Kotor in Montenegro.