Anantara Chiang Mai rsort

Te midden van een jaar van sluitingen en strikt begeleide heropeningen heeft Anantara Chiang Mai Resort zich ontpopt als Thailand’s topresort en kon een aantal prestigieuze internationale onderscheidingen aan haar collectie toevoegen.

Het resort, dat hedendaags design combineert met traditionele Thaise gastvrijheid en ouderwetse charme, werd uitgeroepen tot winnaar in de Top 10 Zuidoost-Azië Resort Hotels categorie in de jaarlijkse Travel + Leisure 2020 World’s Best Awards. Het Anantara Chiang Mai Resort behaalde ook de 22e plaats op de Top 100 Hotels in de Wereld lijst. Het resort claimde ook Thailand’s #1 resort in de 2020 Condé Nast Traveler US and UK Readers’ Choice Awards. Lezers van Condé Nast erkenden Anantara Chiang Mai ook als het op drie na beste resort ter wereld, het hoogst verkozen resort in Azië.

Het centrale punt van het resort, The Service 1921 Restaurant and Bar, een prachtig honderd-jaar-oude koloniaal huis, won twee prestigieuze prijzen in de categorie eten en drinken, waaronder de internationaal gerenommeerde Wine Spectator’s 2020 Restaurant Award, die zorgvuldig gekozen wijnkaarten erkent die kwaliteit en diversiteit bieden, evenals compatibiliteit met de stijl van het restaurant en het menu. Het restaurant werd ook bekroond met een Plate in Thailand’s 2021 Michelin Gids die symbool staat voor “Verse ingrediënten, zorgvuldig bereid; een goede maaltijd”.

De spa van Anantara Chiang Mai eiste ook de toppositie voor Thailand op in de prestigieuze World Spa Awards. Genomineerd en verkozen door professionals werkzaam binnen de spa industrie, dient de prijs om uitmuntendheid in spa toerisme te vieren en te belonen.

“In zo’n uitdagend jaar zijn deze prijzen een duidelijk bewijs van de toewijding, passie en inzet van het hele team van Anantara Chiang Mai,” zegt General Manager, Syahreza Ishwara. “Het is niet alleen een eer om erkend te worden door dergelijke prestigieuze internationale prijzen, maar ook om de echte gastvrijheid van Noord-Thailand aan de hele wereld te kunnen tonen.”