Anantara Kalutura Sri Lanka

Sri Lanka, beroemd om zijn wellness en bekend als Ayurvedische bestemming, verwelkomt weer internationale toeristen nadat het vorige maand zijn grenzen heeft heropend. Bezoekers van het eiland in de Indische Oceaan kunnen nu een pedicure of manicure van wereldklasse in hun agenda opnemen met de lancering van de nieuwe Pedi:Mani:Cure Studio by Bastien Gonzalez in het Anantara Kalutara Resort, een primeur in Sri Lanka.

Behandelingen onder leiding van de Franse chiropodist en ‘voet virtuoos’ Bastien Gonzalez zijn beschikbaar in een aantal van de meest luxe spa’s en hotels in de wereld. Op basis van uitgebreide professionele expertise en ervaring als chiropodist in zijn geboorteland Frankrijk, heeft Bastien een selectie van exclusieve behandelingen voor voeten, handen en nagels ontworpen en ontwikkeld, waarvan het unieke ligt in hun fusie van medische kennis, schoonheid en welzijn.

Zijn revolutionaire behandelingen worden uitgevoerd door deskundige Franse podologen en gespecialiseerde therapeuten met gebruikmaking van de eerste productlijn van Bastien Gonzalez. Naast de veelgevraagde manicure en pedicure bestaat de Bastien Duo behandeling uit 75 minuten pure gelukzaligheid met een gesynchroniseerde vierhanden ervaring gericht op de nagels, handen, voeten, benen en armen, het leveren van het ultieme in luxe en totale ontspanning.

Met de introductie van de nieuwe studio in Anantara Kalutara in Sri Lanka, is de Franse chiropodist Bertrand Li, opgeleid door Bastien zelf, aangesteld als de Anantara Spa Manager. Bertrand houdt toezicht op en oefent praktijk in de Pedi:Mani:Cure Studio by Bastien Gonzalez en in de Anantara Spa binnen het resort. Hij brengt een schat aan internationale ervaring met zich mee, hij heeft gewerkt in bucket-list bestemmingen, waaronder Mauritius, Vietnam en Dubai.

Gelegen in de rust van Anantara Spa Kalutara, is de toevoeging van Pedi:Mani:Cure Studio by Bastien Gonzalez een perfecte aanvulling op het bestaande wellness-aanbod van het resort. Een twee verdiepingen tellend heiligdom van twee paviljoens omarmd door lotus gevulde waterwegen die de spirituele schoonheid van Sri Lanka weerspiegelen, Anantara Spa Kalutara bestaat uit 11 luxe behandelkamers, waaronder zes voor individuen, vier voor koppels en een gewijd aan Ayurvedische therapieën.

Afkomstig uit India, bevordert het eeuwenoude systeem van Ayurveda gezondheid en welzijn door balans te creëren tussen lichaam, geest en ziel. Anantara Spa Kalutara biedt als onderdeel van de Ayurvedische ervaringen acupunctuur, deze praktijk is gebaseerd op het balanceren van de stroom van energie of levenskracht in het lichaam, het activeren van belangrijke punten in het lichaam met behulp van naalden en heeft de kracht om een groot aantal kwalen te behandelen.