Anantara-resorts volgen Sri Lanka’s internationale toerismestrategie

De bekroonde hotels, resorts en spa’s van Anantara Hotels, Resorts en Spas in Sri Lanka sluiten zich aan bij de inspanningen van het eiland in de Indische Oceaan om internationale reizigers terug te lokken na de heropening van de grenzen op 21 januari 2021. Anantara Peace Haven Tangalle Resort en Anantara Kalutara Resort behoren tot de weinige internationaal gemerkte vijfsterrenhotels die door de regering zijn gecertificeerd als Level 1 ‘Safe and Secure’ om internationale reizigers te verwelkomen als onderdeel van de ‘bio-bubble’ aanpak van het land om het toerisme terug op gang te brengen. Anantara Kalutara Resort verwelkomt sinds 6 februari 2021 internationale gasten en Anantara Peace Haven Tangalle Resort vanaf 22 februari 2021.

Volgens Sri Lanka’s nieuwe toerisme veiligheidsprotocollen, hebben internationale reizigers de flexibiliteit om in verschillende van de gecertificeerde hotels te verblijven tijdens hun eerste 14-daagse bio-bubble periode, bijvoorbeeld in een privé zwembadvilla in Anantara Peace Haven Tangalle Resort, gecombineerd met het tropische strandresort van Anantara Kalutara Resort.

Authentieke luxe langs de zuidkust van Sri Lanka, Anantara Peace Haven Tangalle Resort is omgeven door een 22 hectare grote kokosnoot plantage, een gouden zandstrand en turquoise oceaan die een spectaculaire afzondering bieden. De ruime gastenkamers en privé zwembadvilla’s zijn ontworpen voor koppels en families. .

Uniek gelegen tussen de Indische Oceaan en de Kalu Ganga rivier, is Anantara Kalutara Resort van nature exclusief en straalt elegante eenvoud en groot vakmanschap uit, geïnspireerd door wijlen Geoffrey Bawa, Sri Lanka’s meest beroemde architect. Dit resort ligt aan de kust ten zuiden van Colombo, op een uur rijden van Bandaranaike International Airport, en beschikt over prachtige open ruimten terwijl grote gangen leiden naar prachtig aangelegde tuinen. Gasten kunnen ontspannen op het onlangs gerenoveerde strand, zich verjongen met Ayurvedische spa therapieën of genieten van adrenaline getinte activiteiten.

Beide resorts bieden een selectie van heerlijke dineerervaringen. Bij Anantara Kalutara kunnen gasten genieten van Italiaanse, Aziatische en lokale Sri Lankaanse gerechten, naast ontspanning in de sportbar, terwijl bij Anantara Tangalle Japanse en Teppanyaki, een Italiaans restaurant met een wijnselectie van wereldklasse en een boerderij-tot-tafel dinerervaring met uitzicht op rijstvelden de opties omvatten. .

De nieuwe ‘bio-bubble’ aanpak van het land maakt het voor internationale reizigers mogelijk om bepaalde attracties te bezoeken, waaronder Udawalawe en Yala National Parks in het zuiden van het land, Pinnawala Elephant Orphanage, het befaamde Sigiriya Fort van het eiland en om walvissen te gaan kijken vanuit Mirissa. Deze kunnen bezocht worden vanuit elk Anantara resort, reizend in volledig gezuiverde luxe voertuigen.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort en Anantara Kalutara Resort hebben ingrijpende nieuwe gezondheids-en hygiënemaatregelen geïmplementeerd gericht op het welzijn van de gasten. Om ervoor te zorgen dat gasten zich veilig voelen tijdens hun verblijf, bouwt Anantara’s Stay With Peace of Mind programma voort op bestaande gezondheids-en veiligheidsmaatregelen voor verhoogde hygiëne en sanitaire voorzieningen.

Anantara Tangalle en Anantara Kalutara bieden een verleidelijk pakket ‘Enjoy a Night on us’, om internationale gasten aan te moedigen langer te blijven en meer te besparen