ANT Development en Accor: SO Moscow hotel

ANT Development, Real Estate Investment Company en Accor, kondigen de nakende opening aan van een luxueus lifestyle hotel onder het merk SO/ Hotels & Resorts in het ultramoderne premium klasse complex “Poklonnaya 9” in Moskou. Het hotel opent zijn deuren in 2023 en wordt het eerste eigendom van het SO/merk in Moskou.

Het nieuwe appartementencomplex en een designhotel in een van de meest prestigieuze hoofdstedelijke districten van Moskou zal voldoen aan de hoogste eisen van premium onroerend goed. Tabanlıoğlu Architectenbureau is verantwoordelijk voor het architectonische concept van het hotel en houdt het authentieke karakter en de charme van Moskou in het hart van het project. De openbare ruimten en gastenkamers hotel worden ontworpen door de Rockwell Group, die streeft naar een uniek ontwerp en ervoor koos om de Russische sprookjes als creatieve drijfveer door middel van felle kleuren, unieke materialen en stoffen en interieurartikelen.

SO/ Moscow krijgt een gevarieerd aanbod met o. a. een restaurant, bars, lounge en coworking ruimtes, maar ook recreatieve en wellnessfaciliteiten zoals een fitnesscentrum met panoramisch zwembad, yoga, functionele trainingsruimtes en een spa. De hoteldiensten zijn ook beschikbaar voor de bewoners van de “Poklonnaya 9”-appartementen, waardoor het gebouw echt een toonaangevend lifestyle-hub in Moskou wordt.

Met mode en design als belangrijke markers voor het merk, heeft SO/ Hotels & Resorts gewerkt met enkele van de meest prominente namen op het gebied van modern design. Ontwerpers zijn onder andere Kenzo Takada bij SO/ Mauritius, Christian Lacroix bij SO/ Bangkok, Karl Lagerfeld bij SO/ Singapore en Alena Akhmadullina bij SO/ St. Elk SO/Hotel is zeer creatief en modebewust en is een artistieke visie die tot leven wordt gebracht door een gevierde naam uit de levendige wereld van de mode en het design, met unieke touchpoints en ervaringen die in de verschillende gebouwen terug te vinden zijn. Net als de vastgoedprojecten van ANT Development combineren SO/ Hotels & Resorts verfijning en een dynamische stijl die de sfeer van de locatie weerspiegelt, waardoor elk hotel over de hele wereld een waar meesterwerk van hedendaags design met een uniek karakter is.

ANT Development kondigde het “Poklonnaya 9”-project aan in 2019. Het 32 verdiepingen tellende appartementencomplex in de premiumklasse ligt twee minuten van Kutuzovsky Prospect en de Triomfboog van Moskou. Het gebouw combineert kenmerken van neoclassicisme en art deco, en geïntegreerd in de historische gebouwen van een van de meest elitaire wijken van Moskou – Dorogomilovo. Het complex wordt uitgerust met een ondergrondse parkeergarage van 4 verdiepingen, de bovenste verdiepingen – van de 29e tot de 32e – worden bezet door panoramische penthouses met terrassen. Het gebouw moet in het 2e kwartaal van 2023 klaar zijn.