Antwerpen verwelkomt nieuw Hampton by Hilton hotel nabij Centraal Station

Het Hampton by Hilton merk, de wereldwijde hotelketen die erom bekend staat om haar reizigers te verwennen met de typerende Hamptonality service, kondigt de opening aan van haar nieuwste Hampton by Hilton Antwerp Central Station.

Linda Hundersmarck, algemeen directeur van Hampton by Hilton Antwerp Central Station: “Antwerpen is een levendige en historische stad en de thuisbasis van Europa’s op één na grootste haven. We zijn verheugd om Hampton van Hilton te mogen verwelkomen in de op één na grootste stad van België, waar goede keuken en mode deel uitmaken van het DNA van de stad. Zakelijke en toeristische bezoekers zullen al het nodige hebben om een gelukkig en onvergetelijk verblijf te garanderen tijdens het verkennen van Antwerpen, haar bruisende sfeer en geschiedenis!

Om onmiddellijk van enkele voordelen te genieten, waaronder de laagst mogelijke prijs online, gratis Wi-Fi en Hilton Honor punten voor gratis overnachtingen worden gasten aangemoedigd om Hilton Honors® en Book Direct te gebruiken.

Troeven Hampton By Hilton Antwerp Central

Ruim hotel gelegen tegenover het Antwerps Centraal Station en vlakbij het congrescentrum Flanders Meeting & Convention Centre, de Elisatbethzaal en de Meir. De 145 moderne en comfortabele gastenkamers, inclusief 6 toegankelijke en 29 familiekamers. De kamers bieden tal van moderne faciliteiten met ergonomische ruimtes, 40-inch HD TV’s en individuele temperatuurcontrole in de kamer en werkruimtes. De luchthaven van Zaventem is slechts 35 minuten rijden. Modern interieur met Kosher eten op aanvraag. Volledig uitgerust fitnesscentrum 24 uur per dag open.  Eerste Hilton merk in België met de Digital Key (digitale sleutel), Gratis Wi-Fi.

Gratis warm en vers ontbijt. Rust even uit op elk moment van de dag in de hotellobby met een kopje thee of koffie. Kies van het 24/7 snack menu dat beschikbaar is aan de hotellobby

Zakenlui vinden er een heldere en flexibele vergaderzaal voor acht personen, maar ook een ultramodern businesscentrum met een breed aanbod aan diensten en faciliteiten, zoals gratis printservice.hampton-tan3

Hampton by Hilton is reeds negen jaar de nummer één op de ranglijst van accommodaties van Entrepreneur®, Hampton by Hilton, inclusief de merken Hampton Inn by Hilton en Hampton Inn & Suites by Hilton, bedient waardebewuste en kwaliteitsgerichte reizigers met meer dan 2.345 locaties en meer dan 238.000 kamers in 21 landen en gebieden. Hoogwaardige accommodaties en voorzieningen, zoals gratis Wi-Fi, gratis warm ontbijt en On The RunTM ontbijttassen, dragen ertoe bij dat Hampton by Hilton uitgroeit tot de marktleider in zijn segment. Het personeel van Hampton by Hilton levert een vriendelijke, authentieke, zorgzame en doordachte service, gedefinieerd als Hamptonaliteit. Elk Hampton by Hilton hotel garandeert een volledige tevredenheid met de 100% Hampton Guarantee®.

Hampton by Hilton maakt deel uit van Hilton Honors, het bekroonde loyaliteitsprogramma voor de 14 verschillende hotelmerken van Hilton. Hilton Honors-leden die rechtstreeks via de favoriete Hilton-kanalen boeken, hebben toegang tot directe voordelen, waaronder een flexibele betaalregelaar waarmee leden bijna elke combinatie van Punten en geld kunnen kiezen om een verblijf te boeken, een exclusieve ledenkorting die nergens anders te vinden is, gratis Wi-Fi en digitale voorzieningen zoals digitaal inchecken met kamerselectie en Digital Key (geselecteerde locaties), uitsluitend beschikbaar via de toonaangevende mobiele app van Hilton Honors.