Atwel suites

Atwell Suites™ momentum: tweede hotel in aanbouw in Denver

 

De eerste ondertekeningen voor 2021 voor merk omvatten Texas en Indiana. IHG® Hotels & Resorts kondigt aan dat het tweede Atwell Suites™ hotel nu in aanbouw is in Denver, eigendom van Kendall Combs en KJ Hotel Properties. Het nieuwe hotel in Colorado volgt op het Atwell Suites Miami Brickell, dat naar verwachting later dit jaar zal openen. IHG kondigde ook de nieuwste ondertekeningen aan voor het merk, waaronder Galveston, Texas, eigendom van Harold Smart en Smart Hotels en Fishers, Indiana eigendom van Mitesh Patel en Striving Legacy Fishers.

Karen Gilbride, Vice President, avid hotels en Atwell Suites: “Het Atwell Suites hotelontwerp en de gastervaring zijn doordacht gecreëerd voor gasten die een langer verblijf boeken met de wens om te verkennen en te ontdekken. We feliciteren KJ Hotel Properties met het feit dat zij als eerste dit dynamische merk naar Colorado hebben gebracht en kijken ernaar uit om gasten te verwelkomen in de Mile High City!”

Het Atwell Suites Denver Airport – Tower Road, dat naar verwachting begin 2022 wordt geopend, ligt in de dichtstbevolkte stad van Colorado en in de nabijheid van Denver International Airport. De accommodatie bevindt zich op een ideale locatie voor zowel zakenreizen als vakanties met FlightSafety International, een fabrikant van vliegopleidingen en simulatoren, en het hoofdkantoor van Frontier Airlines op minder dan 1,5 km van de accommodatie. Bovendien ligt het pand dicht bij vele lokale eet- en amusementsgelegenheden.

Atwell Suites, geïntroduceerd in 2019 als een design-led, dynamisch, all-suites hotelmerk geoptimaliseerd voor langere verblijven tot zes nachten, is IHG’s nieuwste merk en heeft momenteel 21 eigenschappen in de pijplijn, waaronder eigenschappen in levendige markten zoals Dallas, Phoenix, Las Vegas en Austin, TX.

Het Atwell Suites merk is ontworpen voor gasten die op zoek zijn naar inspiratie en naar mogelijkheden om te ontdekken, te leren en te groeien terwijl ze reizen. De belangrijkste kenmerken van het merk zijn flexibele en verrijkende ruimten die gasten helpen gemakkelijk te schakelen tussen werk en rust, verrassende accenten tijdens de reis van de gast die een sfeer creëren die verbindingen en gesprekken stimuleert, en een unieke benadering van eten en drinken, met een geweldig gratis ontbijt als de zon opkomt, en een uitnodigende betaalde bar met deelbare kleine gerechten voor als de avond begint.