Austin Marriott downtown

Het nieuwe Austin Marriott Downtown opent de deuren op steenworp afstand van de populairste toeristische attracties, bars en restaurants in het centrum. Het hotel vertegenwoordigt de nieuwste ontwerpvisie voor Marriott Hotels, het kenmerkende merk van Marriott International, waar ruimtes en voorzieningen zijn gemaakt om gasten in staat te stellen momenten van creatieve genialiteit te bereiken.

De stijlvol ontworpen toren van 31 verdiepingen past naadloos in de skyline van Austin en beantwoordt aan de behoeften van de moderne reiziger met inbegrip van het handgemaakt voedsel- en drankaanbod, geavanceerde gezondheids- en veiligheidsvoorzieningen en tal van buiten- en sociale opties. Het ontwerp van het hotel is geïnspireerd op zijn thuisstad, met kalksteen en Texas Cedar, afkomstig uit centraal Texas, die overal in het hotel zijn gebruikt.

De kamers beginnen op de zevende verdieping om een maximaal uitzicht te hebben op Lady Bird Lake, de campus van de Universiteit van Texas, de skyline van de stad en in de verte, Texas Hill Country. Van de 613 gastenkamers biedt het hotel 25 luxueuze suites. De vernieuwde kamers bieden een ruime en verhoogde look, compleet met op maat gemaakte oplossingen die net zo inventief zijn als de gasten.

De restaurants en bars van het Austin Marriott Downtown worden zeker nieuwe lokale favorieten. Zanzibar, een weelderig tropisch dakterras en zwembadoase met prachtig uitzicht over het centrum, 7 verdiepingen hoog, opende in september 2020. Op het menu van Zanzibar staan moderne tikicocktails en op het eiland geïnspireerde kleine gerechten. Speciale drankjes worden beïnvloed door exotische specerijen die op Zanzibar groeien, waaronder kaneel, nootmuskaat, vanille en kruidnagel. Zanzibar staat bekend als ‘specerijeneiland’ en was ooit de grootste exporteur van specerijen ter wereld, dus de drank- en spijskaart weerspiegelen Zanzibar’s unieke gevoel voor plaats en smaken.

Corinne Restaurant. Eerlijk eten en drinken. Met een van de grootste patio’s aan West Cesar Chavez Street, is Corinne een eerlijke en frisse eet- en cocktailplek waar authentieke regionale klassiekers en Amerikaans comfort food geserveerd worden met de nadruk op de kenmerkende rotisserie gerechten. The Lobbyist is niet alleen een slimme knipoog naar de geschiedenis van Austin als hoofdstad, maar ook een plek om te pauzeren en te resetten of een volgend avontuur te plannen. Loaf + Vine is een moderne stedelijke kruidenier met een brede selectie van snelle en vers bereide maaltijden, grab-and-go opties, verse bakkerij goederen, en koude dranken en koffie dranken. Dagelijks is er van alles verkrijgbaar, van heerlijke wijnen en ambachtelijk bier tot ambachtelijke lokale favorieten.

Vergaderplanners hebben veel te vieren met Austin Marriott Downtown’s Next Gen Meeting Space, afgestemd op elke behoefte. Het hotel biedt een expositiehal van 18.000 sq ft evenals twee balzalen. Het hotel volgt alle Connect with Confidence best practices van Marriott International voor vergaderingen en evenementen.

Austin Marriott Downtown biedt een volledig touchless check-in en check-out ervaring, evenals bediening van de lift en televisie op de kamer met behulp van een persoonlijke smartphone. Austin Marriott Downtown volgt de ‘Commitment to Clean’-protocollen van Marriott International, die tot stand zijn gekomen in samenwerking met toonaangevende deskundigen op het gebied van voedsel- en waterveiligheid, hygiëne en infectiepreventie, en hotelexploitatie.