Avani Palm view Dubai hotel & suites

Avani Hotels & Resorts kondigt de opening aan van Avani Palm View Dubai Hotel & Suites, een benijdenswaardige mix van stijlvol strandstadleven en hedendaags comfort in Dubai. Het 48 verdiepingen tellende hotel heeft een onovertroffen locatie met uitzicht op de iconische Palm Jumeirah. Gelegen tussen de levendige gemeenschappen van Dubai Media City, The Palm Jumeirah en Dubai Marina, omringen de wereldberoemde winkelcentra, eetgelegenheden, entertainment en strandbestemmingen van de stad het Avani Palm View Dubai Hotel & Suites. Gasten kunnen volop genieten van hun verblijf in de meest bruisende, richtinggevende en kosmopolitische stad van het Midden-Oosten.

Met een uitgesproken interieurdesign en hedendaags comfort belichaamt Avani Palm View het stijlvolle leven van de 21ste eeuw. Het 264 kamers tellende pand beschikt over uitzonderlijke woonruimten, volledig uitgeruste keukens, interactieve woonruimten en privéterrassen met een adembenemend uitzicht op The Palm Jumeirah, de Arabische Golf en de duizelingwekkende skyline van Dubai. Variërend van 41 m² studio’s, tot 165 m² drie slaapkamers, met elf verschillende kamertypes en een keur aan voorzieningen, paart de Avani Palm View accommodatie met uitstekende in-house diensten, gratis WiFi en valet parking, maar ook met alles wat de moderne stadsmens zich kan wensen.

Het hotel is ontworpen als een totaaloplossing voor zowel korte als lange verblijven, het beschikt over een scala aan faciliteiten voor mensen die op zoek zijn naar ontspannen, hedendaags comfort op een van de meest indrukwekkende locaties van de stad. Drie restaurants en een bar bieden een verscheidenheid aan eetgelegenheden: het lichte restaurant Seven Seeds dat de hele dag open is; het onderwegcafé The Pantry by Avani; de zwembadbar Aqua die werd gecreëerd met meerdere, Instagram-waardige momenten in gedachten, evenals In-Room Dining voor gezellig, culinair genot, met Avani’s gezonde, eerlijke voedselconcept dat in het hele pand wordt toegepast. Het handhaven van een gezonde levensstijl gaat verder met de AvaniFit fitnessruimte, met top-of-the-range fitnessapparatuur om zowel het lichaam te trainen en de geest te ontwikkelen, terwijl het prachtige buitenzwembad op twee niveaus een spectaculair uitzicht op de skyline van de stad.

Uitstekende vervoersverbindingen zijn de sleutel tot het pand, gunstig gelegen vlak bij de multi-laned hoofdader, Sheikh Zayed Road. De tram- en monorailstations van Dubai liggen vlak bij de ingang. Dubai International Airport ligt op slechts 25 minuten rijden en de tweede luchthaven van de stad, Al Maktoum International, op een half

uur met de auto. Avani Palm View Dubai Hotel & Suites is de nieuwste aanwinst in de groeiende portfolio van het luxe internationale hospitality merk in de VAE, naast Avani Ibn Battuta Dubai Hotel en Avani Deira Dubai Hotel