Avani Seychelles: aanzienlijke renovatoe

Avani Barbarons Seychelles Resort, een van de eerste hotels van het merk dat in 2015 werd gelanceerd, zal een miljoenen dollar kostende upgrade ondergaan. Het resort zal opnieuw gasten verwelkomen in het begin van 2023 en zal herlanceren als Avani+ Seychelles Barbarons Resort. Het bestaande resort krijgt een volledige make over met nieuwe restaurant opties en een beach club, plus een gloednieuwe uitbreiding met een nieuw lagune-stijl zwembad met lagune-toegang kamers, plus de introductie van Avani Beach Suites. De substantiële renovatie heeft als doel het populaire beach club resort een eigentijdse look en feel te geven met respect voor de ongerepte natuurlijke omgeving.

Waar het oorspronkelijke resort een mix was van Europees erfgoed en Creoolse invloeden, zal het opgewaardeerde resort een minimalistische stijl uitdragen met veel natuurlijk hout, slimme verlichting en gedeeltelijk buitenbadkamers voor gasten waar tropische natuur en moderne accenten gecombineerd worden tot een spectaculair effect. De ramen in de woonkamers omlijsten prachtig het strand, met een comfortabel dagbed om te lezen, te dutten of te dagdromen.

Naast het opknappen van de bestaande 124 gastenkamers en suites, worden 68 extra kamers toegevoegd in een volledig nieuwe uitbreiding van het resort en worden nieuwe kamertypes geïntroduceerd. 26 Lagoon Access kamers geven gasten direct toegang tot een nieuw zwembad in lagunestijl, terwijl 26 Lagoon View kamers uitzicht hebben op het zwembad en de oceaan. De vier nieuwe Avani Beach Suites, elk met vier sleutels die een kleine cluster van kamers vormen en met een eigen dompelbad en directe toegang tot het strand, zullen extra ruimte en privacy bieden en zullen ideaal zijn voor groepen vrienden en families die samen reizen.

Het hotel ligt aan de westkust van Mahé, het grootste eiland van de Seychellen, aan het witte zand van Barbarons Beach. De internationale luchthaven van de Seychellen bij de hoofdstad Victoria ligt op slechts 30 minuten afstand van het resort.

Sinds de lancering van het Avani+ portfolio in 2018, is de collectie uitgebreid met Bangkok, Hua Hin en Koh Samui in Thailand, evenals Luang Prabang in Laos, met meer op komst. Avani+ omvat een selectie van hotels en resorts die het volgende niveau in stijl, design en faciliteiten laten zien. Elke Avani+ is ontworpen om zijn eigen unieke verhaal te vertellen, zodat gasten een beetje extra ontdekken, van architectuur tot design tot locatie, coole hotspots en reistips over stedelijke steden en, in sommige gevallen, off-the-beaten-track bestemmingen.