Avanti hotels bieden workcation bestemmingen

Hoe je het ook noemt – vakantie, bizcation, digital nomading of workcation – de trend om op afstand te werken en je laptop mee te nemen naar een inspirerende bestemming slaat steeds meer aan. Nu de reisbeperkingen in de wereld geleidelijk worden versoepeld, beginnen steeds meer landen digitale nomadenvisa aan te bieden aan mensen die de kantoorsfeer willen verruilen voor een meer schilderachtige WFA (work from anywhere)-opstelling.

De hotels en resorts in het Avani-portfolio bieden all-inclusive workcation-pakketten aan die gericht zijn op naadloze internetconnectiviteit, gestroomlijnde werkruimte en productiviteitsbevorderende maaltijden.

Koppels die willen genieten van het onlangs heropende eiland Sri Lanka en tegelijkertijd hun werk willen doen, kunnen dat doen met de aanbieding voor digitale nomaden van het Avani Kalutara Resort. Het pakket is ontworpen voor koppels die verwend zullen worden met dagelijks ontbijt en diners, retourtransfers van en naar de luchthaven, een dinerervaring aan het strand, met uitzicht op de Indische Oceaan, en twee spabehandelingen van 60 minuten voor koppels. In de altijd zonnige VAE os er een aanbieding voor een lang verblijf van Avani Palm View Dubai Hotel & Suites. U bespaart op uw verblijf in het nieuwe hotel, maar dankzij de ligging in de buurt van de iconische Palm Jumeirah hebt u ook gemakkelijk toegang tot het strand en de vrijetijdsbestedingen in het centrum van Dubai.

Als u dicht bij de natuur moet zijn om inspiratie op te doen, is een verblijf in het Avani Victoria Falls Resort in Zambia, op gehoorsafstand van de majestueuze Victoria Falls, precies wat u zoekt. Het aanbod van het hotel voor flylancers omvat toegang tot de directiekamer, luchthaventransfers, wekelijkse massages, ontspanning in de buitenlucht en gastronomische maaltijden. De workcation-in-green-paradise deal biedt 40% korting op Avani suites. Ontsnap voor een paar weken met onbeperkte vitamine D naar het Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort in Thailand. Bij alle kamerreserveringen of zwembadvilla’s is er een resorttegoed te besteden aan maaltijden of spabehandelingen na een productieve dag in uw prachtige kantoor aan huis.

Als u uw werkvakantie graag met een dosis cultuur combineert, overweeg dan het arrangement van FCC Angkor by Avani in Cambodja, op een steenworp afstand van het werelderfgoed van UNESCO. Alle werkpakketten in de Avani hotels worden geleverd met gratis high-speed internettoegang, gratis koffie en thee op de kamer en kantoorbenodigdheden op aanvraag.