Avanti hotels Thailand: nieuwe hybride meetings

Nu werken op afstand en hybride werken het nieuwe normaal worden op de werkvloer, introduceren Avani Hotels & Resorts in Thailand een groot aantal op technologie gebaseerde MICE-producten om de overgang naar een meer digitale omgeving zo naadloos mogelijk te laten verlopen. Nu de vraag naar ZOOM, Microsoft Teams en andere videobel-apps toeneemt, heeft Avani haar digitale diensten uitgebreid om evenementplanners oplossingen te bieden zoals online bezoekersbeheer, interactieve polling, verhuur van live streaming-apparatuur en diensten van een toegewijd technisch team ter plaatse.

De beschikbare pakketten variëren van “Mini Meet” met maximaal 10 on-site deelnemers en 100 online deelnemers tot “Conference Pro” met 50 on-site en 500 online deelnemers, zes gastsprekers en meerdere 4K-camera’s. Creatieve productiediensten zoals digitale achtergrondontwerpen en visuals voor wachtkamers zijn ook beschikbaar, zodat evenementorganisatoren hun onderling verbonden evenementen efficiënt kunnen plannen. Laat de meeting professionals van Avani alle technische aspecten van de hybride vergadering afhandelen. Deelnemers ter plaatse kunnen genieten van traditionele gastvrijheid in de vorm van thematische koffiepauzes en vergaderruimten die zijn ontworpen om te inspireren.

In het Avani+ Riverside Bangkok Hotel zijn moderne zalen uitgerust met de nieuwste technologie, een volledige autolift om de nieuwste modellen te tonen en ruimte voor meer dan 1.200 afgevaardigden. Een ander gebouw in het stadscentrum, het stijlvolle Avani Sukhumvit Bangkok Hotel in de wijk On-Nut, biedt een directe BTS-verbinding en een innovatief ontwerp op 1.076 vierkante meter evenementenruimte, met hoge plafonds en toegang tot buitenruimten.

Avani Pattaya Resort, een hotel bij uitstek voor organisatoren van teambuilding- en incentivereizen, beschikt over de nieuwste technologie en flexibele vergaderzalen die ideaal zijn voor on-site en online ervaringen, met een doorgewinterd productieteam dat paraat staat voor technische set-up en visueel meesterschap. In het Avani+ Hua Hin Resort, worden evenement planners aangemoedigd om creatief te zijn. Geen thema is te bizar en geen verzoek te buitensporig. Vergaderingen in de open lucht, seminars aan zee, zaken op het strand – de enige limiet is de hemel voor het bedenken van MICE-oplossingen in Hua Hin.

Veilige vergaderingen met AvaniSHIELD – alle Avani Hotels hebben een reeks van verhoogde hygiëne en sanitaire normen aangenomen, gezamenlijk bekend als het veiligheid en hygiëne programma van het merk de AvaniSHIELD, om de gezondheid en veiligheid van gasten en teamleden te waarborgen.