avid hotels: 45 geopende hotels – nieuwe hotel in Macon, Georgia USA

Een van IHG Hotels & Resorts’ (IHG) nieuwste en snelst groeiende merken, avid hotels, kondigde onlangs zijn 45e nieuwe hotel aan in Macon, Georgia – de nieuwste in een reeks van verschillende openingen. avid hotels levert consequent de basis tegen een eerlijke prijs voor reizigers en blijft sterke prestaties leveren voor eigenaren terwijl het portfolio uitbreidt en een loyale basis van gasten opbouwt.

avid hotel Macon North opende op 28 oktober en is eigendom van Sainath Hospitality, LLC. Dit hotel ligt op ongeveer een uur van Atlanta en is gunstig gelegen ten opzichte van Mercer University en Wesleyan College. Het ligt in de buurt van een aantal historische attracties, zoals het Allman Brothers Band Museum at the Big House en het Ocmulgee Mounds National Historical Park en centraal in de groeiende secundaire markt in Georgia, waar drie ziekenhuizen en veel bedrijven gevestigd zijn.

Naast Macon openden recent ook volgende avid hotels:

avid hotel Millsboro – Georgetown South – Geopend op 28 oktober, het eerste avid hotel in Delaware. Dit hotel ligt aan de Indian Rivier met veel buitenactiviteiten. Nabije attracties: het Nanticoke Indian Museum, Dogfish Head Brewery en Thunder Lagoon Waterpark.

avid hotel Byron – Warner Robins – Geopend op 29 oktober – centraal gelegen tussen Macon, Warner Robbins en Perry, Georgia, nabije attracties Robins Air Force Base, Barbour Farms, de Train Depot Museum, Old Jail Museum en North Peach Park.

avid hotel Lexington – Hamburg Area – Geopend op 27 augustus, ┬ádit pand is het eerste in Kentucky en ideaal voor bezoekers van de Universiteit van Kentucky of aanstaande Keeneland toeschouwers.

avid hotel Salem – Geopend op 27 augustus. Gunstig gelegen in de buurt van prachtige wijnmakerijen en in het hart van de Blue Ridge Mountains.

avid hotel Fayetteville West – Geopend op 10 september, het tweede in Arkansas, vlakbij de Universiteit van Arkansas, op vijf minuten van Centennial Mountain en centraal bij Walmart Corporate Headquarters.

avid hotel Memphis – Southaven – Geopend op 11 oktober.Dit hotel is snel toegankelijk voor het medische district van het centrum van Memphis en populaire attracties zoals Beale Street en Graceland terwijl het ook ideaal is voor zakenreizen.

Alle Avid-hotels zijn nieuwbouwhotels, met kenmerken die de gast centraal stellen, zoals het beste kamerontwerp voor een goede nachtrust, naadloze technologie met 55-inch smart-tv’s en toegang tot streamingdiensten, een gratis ‘grab-and-go’-ontbijt en ondersteuning door de IHG Clean Promise.