Badass intensive acting studios

Nu het wat duidelijker wordt wat de maatregelen vanaf 9 juni gaan zijn, hervatten ook tal van activiteiten. Ja, ook de Badass intensive acting studios gaan weer open in Antwerpen, Leuven, Gent, én Brussel! Ze presenteren meteen een volledig kalender tot en met november!

Badass is alvast natuurlijk weer extra voorzichtig met jouw veiligheid en die van jouw medecursisten. Daarom nemen ze de eerste keer dat je tijdens een week naar de les komt, een sneltest corona af. 15 minuutjes later heb je het resultaat! Als je jezelf inschrijft VOOR 31 mei 2021, krijg je de sneltest corona er telkens gratis bij, anders kost ze 8 euro per bezoek. Zo kan je op 20 beurten dus maar liefst 160 euro besparen!!!

De cursusdagen gelden onder voorbehoud van wat het overlegcomité op 4 juni beslist, maar in principe zouden ze niet meer moeten veranderen. In juli komen er ook nog 3 opnamedagen voor Four and a Living Room bij, maar niet op de aangegeven lesuren. Ben je er nog niet bij geweest? Een inschrijving VOOR 1 juni garandeert nog dat je kunt meedoen aan onze webserie, die 10 afleveringen van 22 minuten behelst.

Het rollenspel gaat vanaf nu elke maandag door. De online lessen gaan elke woensdag door. Elke tweede weekenddag zijn er alweer live lessen! De lessen van 2 uur worden vaak uitgebreid naar 4 uur, in samenspraak met de cursisten. De ‘live online’ acteerlessen zijn dus online, maar er staat ‘live online’ om duidelijk te maken dat het niet om opgenomen lessen gaat. Tijdens de ‘lege’ weekends worden er vaak workshops georganiseerd of komt er geregeld een extra les.

Contact: dirk@badass.be voor alle inschrijvingen en alle mogelijke vragen!