Barbiere skincare

Twee nieuwe formules voor een schoonheidsritueel in Italiaanse stijl

Wanneer een nieuwe dag aanbreekt, is het heerlijk om wat me-time te hebben. Een goede manier om de dag te starten is zich scheren volgens de Italiaanse regels van de kunst met veilige en nauwgezette handelingen: echte mannelijke elegantie die op een natuurlijke manier tot uitdrukking komt. Een ervaring die voldoening geeft, vooral in combinatie met het gebruik van BARBIERE, de moderne versie van een ritueel dat wordt doorgegeven van generatie op generatie.

De aangename, zintuiglijke texturen en de frisse, verkwikkende noten van Colonia bepalen het karakter van de producten. Die zijn volledig nieuw en bedoeld voor de verschillende fases van het ochtendritueel: scheren, after-shave, het trimmen van de baard, haarverzorging, styling en gezichtsverzorging. Het gamma wordt nu aangevuld met de nieuwe Multi-Action Face Cream en de nieuwe Refreshing Face Cleanser.

In een wereld waarin alles meer en meer online gebeurt is het essentieel om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht, dat de vorming van vrije radicalen stimuleert en dus vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt. Multi-Action Face Cream, ontwikkeld om blootstelling aan beeldschermen en het effect van omgevingsfactoren tegen te gaan, hydrateert en revitaliseert de huid en maakt ze tegelijk glad. Weersinvloeden en vervuiling maken het doeltreffende zuiverende effect van Revitalising Face Cleanser noodzakelijk.

Beide producten kregen een milieuvriendelijke verpakking, helemaal in lijn met het duurzaamheidsmanifest van het merk, Acqua di Parma Futura.

Beschikbaar vanaf 15/02/2021 – Multi-Action Face Cream Fles van 50 ml – Refreshing Face Cleanser ; Tube van 100 ml