Belgische restaurants bij de beste ter wereld volgens wbpstars.com

Verschillende Belgische restaurants staan in de top 60 van ‘s werelds beste restaurants, uitgegeven door de invloedrijke website wbpstars.com. Het toprestaurant Hof Van Cleve van Peter Goossens komt zelfs op de eerste plaats.

Wbpstars.com, een culinaire website die zich toelegt op reviews van toprestaurants- en hotels, heeft vandaag haar nieuwe top 60 van ’s werelds beste restaurants bekend gemaakt. In de lijst staan er maar liefst 3 Belgische restaurants: Hof Van Cleve op nummer 1, Hertog Jan op nummer 33 en L’air du Temps op nummer 59.

Likoké, het restaurant van Piet Huysentruyt in de Ardèche, staat op nummer 38. Ook onze Noorderburen doen het goed met De Librije op nummer 13 en de Kromme Watergang op nummer 50. De lijst is samengesteld door een redactioneel team, foodies en inspecteurs, en dekt de hele wereld.

Wbpstars.com is de grootste culinaire reviewsite ter wereld en onderscheidt zich door het aanbieden van kwalitatieve content in al de reviews. Voor elk verslag wordt een fotoreeks en een deel video’s opgenomen, die gepubliceerd worden met een gedetailleerd verslag. Het YouTube kanaal van wbpstars.com overschreed recent de grens van 10.000.000 views. www.wbpstars.com