Belgische ‘The Barn’ opent in november 2019 overdekte biomarkt in Antwerpen

Permanente biomarkt van formaat in Antwerpen ( Verlatstraat 10 op ’t Zuid). The Barn onderscheidt zich onder meer door volgende eigenschappen :

  • elke vestiging staat in het teken van een nauwe, duurzame en respectvolle samenwerking met een lokale biologische teler, een boer die op een oppervlakte van gemiddeld 1 à 2 hectare opereert.
  • De marktplaats biedt 400 referentiesmet elk een eigen, uniek verhaal : bewust slechts 1 referentie per nood.
  • Bioproducten toegankelijk voor iedereen en seizoensgebonden, en zero-waste-filosofie
  • Groenten en fruit, maar onder andere ook drank, noten, zaden, brood, kaas, melkproducten, oliën, vlees en pasta.

In het vooruitzicht van de opening van deze nieuwe winkel is The Barn nog steeds op zoek naar 15 nieuwe medewerkers. Managers, verkopers, jobstudenten of nog communicatie-specialisten : de Belgische overdekte biomarkt-specialist “The Barn” is op zoek naar een 15-tal nieuwe medewerkers voor de opening van haar nieuwe vestiging in november 2019.

Meer info over de nieuws jobs : https://thebarn.bio/nl/jobs/

Werken bij The Barn: een contract én een volwaardige opleiding

Goed nieuws voor alle Antwerpen die duurzaam en gezond met voeding willen omgaan. De Belgische overdekte biomarkt-specialist The Barn opent in november een nieuwe permanente en overdekte vestiging van circa 450 m2 in de Verlatstraat n°10 op het Zuid. Dit is meteen ook goed nieuws voor de tewerkstelling in Antwerpen en voor wie op zoek is naar een job met een duurzame invulling.

Werken bij The Barn is echt een aparte ervaring. Niet alleen worden de medewerkers opgeleid om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheden op te nemen. Ze krijgen ook alle kansen en steun om door te groeien, onder meer door de maandelijkse coaching sessies.