Belvilla breidt aanbod vakantiewoningen in Denemarken fors uit

Vakantie in Denemarken: gezinsvriendelijk – kindvriendelijk ! Steeds meer mensen willen op vakantie naar Denemarken blijkt uit cijfers van VisitDenmark. De redenen? Het is er veilig, mooi, vol afwisseling, niet druk en dichtbij, goed bereikbaar met de auto, ideaal voor gezinnen met kinderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Belvilla haar aanbod vakantiewoningen in Denemarken fors uitbreidt. Een vakantiewoning is immers de beste uitvalsbasis om het Scandinavische land te ontdekken.

Onder de belangstellenden voor Denemarken vinden we vooral gezinnen, want Denemarken is één van de meest kindvriendelijke landen van Europa. Overigens is ook het Deense decor aantrekkelijk voor kinderen, om zandkastelen te bouwen op het strand, te fietsen met het hele gezin of een spannende attractie te bezoeken, zoals Legoland.

Belvilla heeft met een aanbod vakantiewoningen rekening gehouden met de sterke Deense troeven. Je vindt de woningen meestal aan zee, mét zeezicht, op originele plekken en het zijn huizen met tuin, zwembad, haard, voor families, groepen, samen reizende gezinnen en indien gewenst is ook je hond welkom. Noem de mooiste en meest bezochte plaatsen van Denemarken en je vindt in de buurt probleemloos een Belvilla vakantiewoning, onder meer bij de badplaatsen Henne Strand, Vejers Strand, Sondervig, Blavand, bij Skagen en in de regio Kopenhagen.

Belvilla heeft nu 5.190 vakantiewoningen in Denemarken, een aanbod dat recent fors is uitgebreid. Dit zijn maar enkele voorbeelden maar op de website van Belvilla en dankzij een handige zoekmachine vind je gemakkelijk een vakantiewoning in Denemarken die jou past: www.belvilla.be

Enkele suggesties:

Vakantiehuis Blokhus Noord-Jutland – 6 personen: De zee en het strand liggen op 50 meter en het uitzicht is weergaloos. Voeg daarbij de rust, de stilte en het comfort. Het is een ideale plek om een onvergetelijke vakantie te beleven en wat de kinderen nooit meer vergeten. Want zij kunnen eindeloos ravotten terwijl ouders genieten op open terrassen, tijdens het ontbijt, bij de ondergaande zon. Voeg daarbij de ruime slaapkamers en een keuken waar het aan niets ontbreekt.

Vakantiehuis Skagen Jutland – 6 personen: Een plek waar je de Noordzee kan horen, dat spreekt tot de verbeelding! De woning is prachtig gelegen in de duinen en er is een terras om rustig en van uit je luie zetel van het natuurschoon te genieten. Er is een open keuken met een eethoek, een woonkamer, drie slaapkamers en een badkamer. Hier, in het noorden van Jutland, kan je alle kanten op, om te fietsen en wandelen en om kunstenaarsstad Skagen te bezoeken.

Vakantiehuis in Sydals, Zuid-Jutland – 20 personen: Op zoek naar een mooie plek in Zuid-Denemarken voor een vakantie met de hele familie, met verschillende gezinnen of een stel vrienden, is deze vakantiewoning een prima keuze. Er zijn drie aparte slaapgedeeltes met elk een badkamer + een extra badkamer naast het zwembad. Alles is in deze vijfsterren woning voorhanden: jacuzzi, sauna, bubbelbad, eet- en loungeruimte met houtkachel, flatscreen-tv, tafeltennis, tafelvoetbal, enz. Buiten zijn er schommels, een zandbak, zonneterrassen en ook de ligging van het huis is fantastisch, op het prachtige schiereiland Kegnaes.

Vakantiehuis in Graestad (regio Kopenhagen) – 12 personen: Ook deze vakantiewoning is typerend voor het aanbod van Belvilla: mooie ligging, direct aan zee, bij de beste stranden van Denemarken en met schitterend panoramisch uitzicht van 160 graden. Vijf slaapkamers, twee badkamers, gezellige inrichting met dakbalken en houtkachel en een buitenterras om eindeloos te genieten van de ondergaande zon of van een barbecue met het ganse gezelschap.

Vakantiehuis Blavand Jutland – 4 personen: Op slechts 20 meter lopen van het zandstrand én van een duik in de Noordzee is deze woning met rieten dak ideaal voor een vakantie met je gezin. Kinderen bouwen ongestoord zandkastelen, spelen in de golven en ouders kijken toe van op het omheinde terras. Het uitzicht is adembenemend mooi en het gerenoveerde vakantiehuis heeft alles wat je nodig hebt, met een woonkamer voor het gezinsleven, een eethoek en houtkachel, slaapkamers met uitzicht op zee!