Béziers vanaf Brussels South Charleroi airport

Het aanbod naar het zuiden van Frankrijk wordt verder uitgebouwd. In de zomer van 2019 wordt een nieuwe vliegroute naar het zuiden van Frankrijk in gebruik genomen. Vanaf 2 april 2019 vliegt het Ierse Ryanair naar de luchthaven in Béziers Cap d’Agde. Het aanbod richting Frankrijk – het derde populairste land van bestemming vanaf Brussel-Charleroi in 2018 – wordt tegen de zomer naar 16 steden uitgebreid. Tickets zijn nu al verkrijgbaar op de website van de luchtvaartmaatschappij: http://www.ryanair.com. En dat vanaf € 9,99!

Het aantal vluchten tussen Brussels South Charleroi Airport en het zuiden van Frankrijk wordt in het hoogseizoen nog opgevoerd. Met drie extra verbindingen per week vanop BSCA, komt Béziers bovenop de 15 reeds bestaande routes richting Frankrijk (11 naar het Franse vasteland en 4 naar Corsica).

In april 2019 staat Occitanië extra in de kijker. A rato van drie vluchten per week, wordt Béziers Cap d’Agde – de gloednieuwe bestemming vanop Brussel-Charleroi – door Ryanair aangedaan op dinsdag, donderdag en zaterdag. De lijn Brussel-Charleroi – Béziers, waarop een Boeing 737-800 met 189 zitplaatsen wordt ingezet, wordt op 2 april 2019 gelanceerd.

Met 16 bereikte luchthavens blijft Frankrijk een van de favoriete bestemmingen voor passagiers op Brussels South Charleroi Airport.

Patrick LAMBRECHTS, CEO Ad Interim van Brussels South Charleroi Airport: ‘We zijn opgetogen over die uitbreiding van het aantal vliegroutes naar het zuiden van Frankrijk. Onze passagiers hebben voortaan de keuze uit nóg meer zonnige bestemmingen op minder dan twee uur vliegen. Voor een weekend, een kortverblijf of tracking: voor elk wat wils, dankzij de aantrekkelijke uurregeling en de voordelige prijzen aangeboden door de luchtvaartmaatschappijen waarmee we samenwerken.’