Biarritz heropent mythisch paleis: Hotel du Palais!

26 maart 2021: een langverwachte datum voor het Hôtel du Palais, dat zijn deuren zal heropenen. Kamers en suites werden gerenoveerd, verjongd en verfraaid, de vergaderzaal volledig heringericht en nieuwe, te ontdekken eetgelegenheden.

Een nieuwe jonge chef, Aurélien Largeau, neemt de teugels over van het iconische restaurant “La Rotonde” en zijn uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de oceaan, de nieuwe “Bar Napoleon III”, hun respectievelijke terrassen, maar ook de “Lounge” voor lichte snacks en heerlijk gebak in Afternoon Tea, evenals de “Sunset bar” op zonnige dagen rond het zwembad. Verschillende verfijnde culinaire ervaringen geïnspireerd door de lokale seizoensproducten van Baskenland en de zee.

Om het welzijn van de gasten compleet te maken, biedt het hotel de Club en de Imperial Spa aan. Een reeks gezichts- en lichaamsbehandelingen van het Maison Guerlain en haarbehandelingen van het Maison Leonor Greyl.

Als het enige paleis aan de Atlantische kust en trots op het Label van de Levende Erfgoedonderneming, blijft deze voormalige keizerlijke residentie van Napoleon III en keizerin Eugénie het sterke embleem van Biarritz en dit sinds 1854. Het is een locatie waar gekroonde hoofden, beroemdheden en de G7 in 2019 gewend zijn geraakt aan een verblijf met uitzicht op de verkwikkende oceaan.

Het is een van de mooiste hotels ter wereld (met het label Palace de France) en er wordt reikhalzend uitgekeken naar de heropening in het voorjaar van 2021.

“Dompel u onder in de betovering en verfijning van het Hôtel du Palais en laat uw gasten een onvergetelijk verblijf beleven in een luxueuze mix van traditie en moderniteit! »

Hotel du Palais zal 142 kamers waarvan 56 suites aanbieden. Gastronomisch zijn er drie restaurants naast verschillende culinaire universa: La Rotonde, Le Sunset, Le Lounge. Het hotel biedt eveneens een Imperial Spa en Guerlain en Leonor Greyl schoonheidsinstituut . Het fitnesscentrum wordt aangevuld met een Imperial Club. De Kid’s Club is geopend tijdens de schoolvakanties. Voor meetings en seminars staan er 7 prestigieuze privézalen (300m2 tentoonstellingsruimte) ter beschikking, uitgerust en modulair. Extra gesproken talen: Engels, Spaans