Binnenkort 4 smaken amandeldranken van Lima, het plantaardig alternatief

Lima is ervan overtuigd dat we beter leven als we leven in harmonie met onszelf en de planeet. Hun gamma melkvrije draken bestaat uit een 20-tal variëteiten: rijst, haver, spelt, gierst en amandel. Allemaal lekkere en kwalitatieve bio-alternatieven voor koemelk. Ideaal voor zoete en hartige plantaardige bereidingen, bij het ontbijt, als vieruurtje of om mee te nemen in de boekentas! Ontdek nu de nieuwe dranken Amandel drink original en Haver drink amandel alsook de Rice drink coco, Haver drink choco calcium en Spelt drink amandel die nu in handig meeneemformaat (200ml) beschikbaar zijn.

Ongezoet: amandeldrink 1l

Deze suikervrije drank met de zonnige smaak van licht geroorsterde, biologische geteelde amandelen uit Europa past perfect binnen een evenwichtig dagelijks voedingspatroon voor de hele familie. Onmisbaar in de plantaardige keuken maar ook heerlijk als dorstlessend tussendoortje.

Gezoet: haver drink amandel 1l

Haver gaat perfect samen met amandelen, en dat proef je. Deze superlekkere drank met romige textuur dankt zijn smaak aan de combinatie van zoete amandelen en de milde smaak van haver. Een topper bij het ontbijt en in je glas.

Nieuw in 200 ml verpakking

Zowel de zachte Rice drink coco, de populaire chocoladedrink haver drink choco calcium én de heerlijke Spelt drink amandel zijn nu ook beschikbaar in een handig meeneemformaat.

Rice drink coco – 3 x 200 ml: Ga tijdens je pauze voor de zachte smaak van rijst met een frisse kokostoets. – Haver drink choco calcium 3 x 200ml: Chocoholic? Mis je shot biologische cacao nergens meer, deze meeneemverpakking past perfect in de boekentas of in je lunchbox. – Spelt drink amandel 3x200ml: Neem je minispeldrankje met zijn subtiele smaak voortaan overal mee.

Vanuit de gedachte ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ zet Lima zich al meer dan 60 jaar in om gezonde, plantaardige voeding te ontwikkelen. Het Lima-assortiment bestaat uit kwalitatieve, innovatieve producten die zowel bio gecertificeerd als 100% plantaardig zijn. Alle Lima-producten worden met veel zorg en respect voor de natuur en het milieu bereid. Daarvoor werkt Lima met pure ingrediënten zonder additieven of bewaarmiddelen. Het merk kiest ook bewust voor verpakkingen met minimale impact op het milieu. www.limafood.com