Bip&Go opent slagbomen van Franse autosnelwegen

Interessant voor uw autovakantie in Frankrijk: Bip&Go is een flexibel en praktisch systeem dat de doorgang van tolpoorten vergemakkelijkt en dat u ook kunt gebruiken in bepaalde parkings. Voortaan kunnen Belgische toeristen een abonnement nemen met hun lokale bankrekening.

Het doel van de elektronische tolbetaling is uw reizen in Frankrijk (zelfs indien weinig frequent) sneller, eenvoudiger en meer comfortabel te maken. De Bip&Go pass is een badge die u vastmaakt aan de voorruit van uw voertuig. Wanneer u een tolpoort passeert, op een ‘Liber-t’ doorgang (aangeduid met een oranje letter t), wordt de badge automatisch gedetecteerd en hoeft u niet eens te stoppen.

De voordelen van Bip&Go

Dankzij soepele abonnementsformules die geen verplichtingen inhouden, is de Bip&Go pass een interessante oplossing voor gelegenheidsreizigers naar Frankrijk. Dit zijn de troeven: tijdswinst: dankzij de ‘t’-doorgangen, is er geen ticket of creditcard meer nodig en hoeft u niet meer te stoppen; een praktisch systeem: de badge is onbeperkt geldig op het hele Franse autosnelwegennet en in meer dan 250 parkings; tarieven op maat: buiten de gewone tolkosten en/of parkeerkosten, betaalt u 1,60 euro (taksen inbegrepen) per maand, maar enkel voor de maanden dat u de badge effectief gebruikt (de activeringskosten bedragen 10 euro). Uitgestelde betaling: uw verbruik wordt gecentraliseerd op een elektronische factuur, die het detail vermeldt van uw trajecten op de autosnelwegen en uw gebruik van parkings. U kunt online, op de klantenpagina, uw laatste facturen, uw trajecten, het bedrag van de tol en uw abonnementskosten volgen. U kunt ook een factuur op papier krijgen, toegezonden op uw thuisadres, voor 0,85 euro (supplementair) per maand.

Hoe neemt u een abonnement? Doe uw aanvraag online op www.bipandgo.com en u ontvangt uw badge voor elektronische tolbetaling binnen de 48 uur (onder voorbehoud van vertraging van de post). Op deze website vindt u ook alle informatie over Bip&Go. be.rendezvousenfrance.com