Blokker keert terug naar Leuven

. Met een pilot store van de Belgische buurtwinkel!

“In de buurt, voor de buurt”

 

Na de overname van de Blokker Holding, varen de Belgische filialen meer hun eigen koers, los van het tot nu toe sturende Nederland. Dat merk je in de recente assortimentskeuzes, maar nog meer in de pilot van het vernieuwde winkelconcept “In de buurt, voor de buurt”.

Blokker keert terug naar het centrum van Leuven met een buurtconcept en speelt zo in op de verstedelijking. Steden worden autoluwer en jongeren blijven er langer wonen.

De gevelaankleding op de Diestsestraat 64 licht al een tipje van de sluier op. Het is een mix van het oude logo met de gekende zeven blokjes, en het vernieuwde Blokker logo met het punt. En het opvallende oranje is weer helemaal terug. Herkenbaar maar met de blik vooruit.

Toegankelijk en bereikbaar

Met de “non-food-supermarkt” in het centrum van de stad wil Blokker een oplossing bieden voor de dagelijkse behoeftes van de consumenten. Producten die het leven aangenamer en praktischer maken, aan de gekende scherpe prijzen. En je vindt alles wat je nodig hebt gewoon om de hoek, onderweg naar het werk of naar huis. Makkelijker kan het niet.

Naast het bekende assortiment ligt in dit nieuwe concept de nadruk op drie hoofdpijlers: “Eten en Tafelen”, “Wonen en Sfeer maken” en “Koken en Bakken”. Elektronica, schoonmaken en huishouden worden geïntegreerd in deze werelden. Maak je er een boeltje van tijdens het koken, dan weet je meteen hoe je alles weer proper krijgt!

Verder brengt Blokker de consument niet enkel gemak maar ook inspiratie. Per wereld zal een aparte setting met nieuwe ideeën de Leuvenaar inspireren. Nodigen we de buren uit voor een barbecue, gaan we picknicken aan de Dijle of gaan we ons kot helemaal opnieuw inrichten? In de buurt, voor de buurt…

Blokker is terug in Leuven en blijft!

Onder het genot van een lokaal hapje en drankje zoals de Leuvense fonskes, de natuurlijke limonades van Ritchie, een straffe streekplank, Rondou worst en zo veel meer, werd de opening van de nieuwe winkel in Leuven vrolijk ingezet.