Bruisende herfst …

Een bruisende herfst in Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal

 

Shopping liefhebbers kunnen zich dit najaar naar hartenlust uitleven in Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal, allebei net over de grens in Nederland. In beide outlet centres, waar je het hele jaar door kunt genieten van tot wel 70% korting op retailprijzen van premium modemerken, zijn er deze herfst allerlei extra’s, zoals Fashion Shopping Days in oktober, en Black Friday Week in november.

Nieuwe Nike Store in Designer Outlet Roosendaal: Op donderdag 13 oktober heropent in Designer Outlet Roosendaal de Nike Store met topproducten van Nike voor sportieve en prijsbewuste shoppers. De afgelopen decennia is Nike uitgegroeid tot ’s werelds nummer één op het gebied van hoogwaardige sportkleding, schoenen en accessoires. De nieuwe Nike Store in Roosendaal is een eersteklas winkelomgeving voor atleten van alle leeftijden.

Fashion Shopping Days: 27 t.e.m. 30 oktober: Mode-inspiratie opdoen kan tijdens de Fashion Shopping Days in Designer Outlet Roermond en Roosendaal. Dan vinden er modeshows plaats met outfits die dan extra voordelig geshopt kunnen worden. Openingstijden: Designer Outlet Roermond: van 9 tot 22 uur – Designer Outlet Roosendaal: van 10 tot 20 uur.

Black Friday Week: 21 t.e.m. 27 november : Black Friday wordt alsmaar populairder. In Designer Outlet Roermond en Roosendaal kan je daarom zelfs een hele wéék genieten van extra kortingen op outletprijzen! Beide centres zijn dan al helemaal ondergedompeld in gezellige kerstsfeer.

In Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal shop je het héle jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs van premium designer merken, zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples en Calvin Klein. Maar de winkeldorpen hebben méér te bieden dan voordelige koopjes in mode, home, beauty en sport alleen. Ze staan garant voor ultieme gezelligheid en een divers aanbod aan eetgelegenheden in een verzorgd kader.

Designer Outlet Roermond, net over de grens in Nederlands Limburg, telt in totaal meer dan 180 boetieks. Het ligt op wandelafstand van het stadscentrum, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad en de talloze restaurants.

Ook Designer Outlet Roosendaal ligt net over de grens, op minder dan 45 minuten van Antwerpen, en telt in totaal meer dan 90 boetieks. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, waaronder een spa, een zwembad en horeca.